Arama sonuçları: *

1. KeReM 1963

Hayatın En Değerli Maddesi Nedir ?

Metamfetamin
  2. KeReM 1963

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

Tatliş kedy
  3. KeReM 1963

Butun Anadolu Liselerinde Saat Ayni Midir

Liseliler hadi okula abicim ben sıcacık oh yatağımda oh yatıyom birazda yürüyüş hadi abicim otobüsü kaçırmayın
  4. KeReM 1963

sahibinden psu sattim adam hala onaylamadi

Onaylar, 48 saat onaylamazsa otomatik onaylanıyor zaten belki daha test etmemiştir
  5. KeReM 1963

Kitap Okumak Paragraf Çözmeye Ne Kadar Etkili Olur ?

Kaçıncı sınıf olduğuna bağlı tamamen eğer 11-12 isen bu saatten sonra kitap okumak saçmalık olur bol bol paragraf + Türkçe denemesi çözmen gerekiyo
  6. KeReM 1963

400tl gamepad önerisi

2.el F310 bakabilirsin
  7. KeReM 1963

Babam bana 40 45 bin tl sistem toplamış

Niye öyle diyorsunuz 40K ya her şey dahil diyor monitörü klavye mouse kulaklık vb dahilse parçalar kaliteliyse gayet iyi -Hayırlı olsun kardesim güle güle kullan
  8. KeReM 1963

200tl kalem önerisi okul icin

Rotring 500 alabilirsin kullanıyorum memnunum
  9. KeReM 1963

Üniversitede Hangi Bölümler İyi Ve Önü Açık?

Boğaziçi işletme okumuyorsan boş
  10. KeReM 1963

Tyt -Ayt geometri çalışmayı bırakmak mantıklı mı?

degil ama soruları çok kolay çok temel şeyler var öncesinde ufak bi konu anlatımı izlersin sonra testlerini çözersin. zaten geometri video izleyerek olacak birsey degil bol bol soru çözüp pratik yapman lazım o yüzden kolay bi kaynaktan başla tavsiyem geometrinin ilacı
  11. KeReM 1963

Neden kamplardan ilerliyorsun al geometrinin ilacını başla çözmeye temelin kötüyse bile temel atmış olursun ve cok daha hızlı biter
  12. KeReM 1963

TYT AYT Geometri aynı zaten sadece AYT kısmında Analitik Geometri de var o yüzden geometri basman lazım 20 soru az degil en azıdan 10 unu yapabiliyor olman lazım üçgenleri halletsen gerisi gelir
  13. KeReM 1963

Freddy'nin yeni filmine gittiniz mi? Nasıl buldunuz?

Gitmeyi düşünüyodum ama gözlemlerim kadarıyla cogu kisi begenmemis 2 saat boyunca sıkılıp bir de üstüne öğrenci olarak 100-150tl vermek cok koyar sizler nasıl buldunuz filmi?
  14. KeReM 1963

AYT Fen çalışırken TYT Fen netlerimiz artar mı?

unuttugunu sanıyorsun kısa bi tekrar yapsan hallolur kalıcı hafızadan istesende silemezsin o bilgileri :D
  15. KeReM 1963

Evet 11 biyoloji de sistemler var insan fizyolojisi görüyorsun baştan aşagı ama fizik ve kimya icin ben ayt çalısmasıyla artacagını dusunuyorum o yüzden sizlere de sormak istedim
  16. KeReM 1963

TYT Feni çok degil üstünkörü biliyorum denemelerde de ortalama 6-7 net geliyor ve artık zamanın geldigini düsünerek ayt matematigin yanına ayt fizik ve ayt kimya da ekledim simdi sorum şu tyt de konular çok fazla oldugu icin bu saatte sonra tyt fenle cebellesmek istemiyorum ayt fen çalışırken...
  17. KeReM 1963

En sevdiginiz cips nedir?

18. KeReM 1963

2023 Yılında 1050Ti sistem öneren birisini ikna etmek

İlk bilgisayarımı ordan almistim valla hiç aklıma gelmedi fatura atmak sağolun Evet gerçekten itopya'ya ikinci el dedi 😅
  19. KeReM 1963

Hikayeyi tam olarak doğru anlamissiniz ama bilgisayarcı değil. Gidip vatandan veya teknosadan sistem öneriyor neyse ben akşam bida görüşeceğim olmadi konunun da linkini atarim
  20. KeReM 1963

İşte sorunda orda kendisi almiyo arkadaşıma aldıracak yoksa ne ugrasicam Cahile laf anlatmak deveyi hendek atlattirmaktan gerçekten daha zormus 😀
Top Bottom