Arama sonuçları: *

1. Kyuten

Steam'da oyunlara fps limiti koymak istiyorum.

Tamamdır, sağ ol kardeşim. Öylesini biliyordum ama aklıma gelmemişti. Biraz uğraşayım onunla bakalım.
  2. Kyuten

terratech 1672167850 o şekikilde değil, 165 hz monit var, 100 fps oynamak istiyorum. 165 e sabitliyor ama freesync v.s
  3. Kyuten

Steam'da oyunlara fps limiti koymak istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım. Kütüphanemdeki bir oyunun fps sini kısıtlamak istiyorum. Yardım edin lütfen nasıl yaparım.
  4. Kyuten

ne olucak bu ekonominin hali

iki ucu b*klu değnek derler ya. Bu komple b*ka batmış bir değnek. Tutacak yeri yok ama işte ne yapalım. Elden bir şey gelmiyor.
  5. Kyuten

ne olucak bu ekonominin hali

Kime oy vereceksiniz kardeşim? CHP daha beter. Kime oy vereceksin? Ciddi manada soruyorum kime? Bak bu ülkede iyileri yaşatmazlar. Asla yaşatlamazlar. Bu ülkeye katkı sağlayanları yaşatmazlar. Uçak kazası, helikopter kazası v.s der üstünü kapatırlar. İşini iyi yapan tek belediye başkanını işten...
  6. Kyuten

İzmir geceleri uçan sayısız dron!!

Arkadaşlar iki gece damda yattım. Gök yüzünü seyrederken hareket eden ışıklar fark ettim. Daha önce deniz kenarında gördüğümüz iha ya da siha gibiydi. Fakat ışıkları ondan farklıydı. Deniz kenarlarında mülteci ve yunan problemi var hadi tamam da, şehir içinde uçan dronlar ne alaka anlamadım...
  7. Kyuten

Papara Sizce Haram mı ?

Merhaba ilk olarak bildiğim kadarıyla papara para yatırmak ya da çekmek için 1-2tl gibi ücretler istemiyor. Bu da doğal olarak bilinçli bir kullanıcının bu adamlar hayır kurumu olmadığına göre nereden para kazanıyorlar diye soruyor. Araştırdım ve anladığım kadarıyla papara, yatırılan paraları...
Top Bottom