Neler Yeni

Papara Sizce Haram mı ?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yakınımdaki kişiler Paparaya geçmemi söyledi ama bazı yakınlarım haram diye beni zorluyolar sizce Papara Haram mı ?
65573-middle.png

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Silindi.

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dostum bunu hemen sil bu sözün elfazı küfüre giriyor istersen ne oldugu araştır ve töbe et. Uyarmazsam olmazdı!
Yani ben inanma demek istememiştim. Akrabaları dini aşırı yanlış saçma bir şekilde yorumlamış onun derecesini belirtmek için.

Sildim. Siz de isterseniz önemi varsa tabi, alıntı mesajı silebilirsiniz.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Aaaaaaa tabii ki haram kardeşimmm adama bak ya oyuna para yatırmak sevap zaten yatıracağı kartın günahını düşünüyor :D güzel kafa kanks

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Hocam bunlar ince meseleler bir sıkıntı olmasın örnek verilmez bu konularda vericekse başına haşa yazılır mesele Haşa Allahın cocğu var gibi.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Arkadaşlar oyun almak için alışveriş vb. şeyler için İninal kart kullanıyordum ve bu çok fazla vergi kesiyordu para göndermek ve yüklemek için. Yakınımdaki kişiler Paparaya geçmemi söyledi ama bazı yakınlarım haram diye beni zorluyolar sizce Papara Haram mı ?
nE ?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Sonra millet neden dinlere inanmıyor. Zehir olacak İslam yakında :kekw:

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
iyi güldüm allah affetsin

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Arkadaşlar oyun almak için alışveriş vb. şeyler için İninal kart kullanıyordum ve bu çok fazla vergi kesiyordu para göndermek ve yüklemek için. Yakınımdaki kişiler Paparaya geçmemi söyledi ama bazı yakınlarım haram diye beni zorluyolar sizce Papara Haram mı ?
Merhaba ilk olarak bildiğim kadarıyla papara para yatırmak ya da çekmek için 1-2tl gibi ücretler istemiyor. Bu da doğal olarak bilinçli bir kullanıcının bu adamlar hayır kurumu olmadığına göre nereden para kazanıyorlar diye soruyor. Araştırdım ve anladığım kadarıyla papara, yatırılan paraları faize yatırıyor ve senin benim paramın faizini yiyor. Zaten mantıklı düşününce ininal da taş mı yesin adamlar illaki kesecek o komisyonu. Diğer türlü böyle faiz giriyor işin içine. Diğer bir araştırdığım konu iste günah ya da haram olan bir şeye "aman bir şey olmaz" ya da "bence günah değil" gibi şeyler söylemek dinden çıkartıyormuş. Benden bu kadar iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,561
Üyeler
167,516
Son üye
shotgunned
Top Bottom