Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Yakınımdaki kişiler Paparaya geçmemi söyledi ama bazı yakınlarım haram diye beni zorluyolar sizce Papara Haram mı ?
Yakınımdaki kişiler Paparaya geçmemi söyledi ama bazı yakınlarım haram diye beni zorluyolar sizce Papara Haram mı ?
Yani ben inanma demek istememiştim. Akrabaları dini aşırı yanlış saçma bir şekilde yorumlamış onun derecesini belirtmek için.Dostum bunu hemen sil bu sözün elfazı küfüre giriyor istersen ne oldugu araştır ve töbe et. Uyarmazsam olmazdı!
nE ?Arkadaşlar oyun almak için alışveriş vb. şeyler için İninal kart kullanıyordum ve bu çok fazla vergi kesiyordu para göndermek ve yüklemek için. Yakınımdaki kişiler Paparaya geçmemi söyledi ama bazı yakınlarım haram diye beni zorluyolar sizce Papara Haram mı ?
Böyle insanlar yüzünden dinden soğudumSonra millet neden dinlere inanmıyor. Zehir olacak İslam yakında![]()
D:Arkadaşlar oyun almak için alışveriş vb. şeyler için İninal kart kullanıyordum ve bu çok fazla vergi kesiyordu para göndermek ve yüklemek için. Yakınımdaki kişiler Paparaya geçmemi söyledi ama bazı yakınlarım haram diye beni zorluyolar sizce Papara Haram mı ?
Merhaba ilk olarak bildiğim kadarıyla papara para yatırmak ya da çekmek için 1-2tl gibi ücretler istemiyor. Bu da doğal olarak bilinçli bir kullanıcının bu adamlar hayır kurumu olmadığına göre nereden para kazanıyorlar diye soruyor. Araştırdım ve anladığım kadarıyla papara, yatırılan paraları faize yatırıyor ve senin benim paramın faizini yiyor. Zaten mantıklı düşününce ininal da taş mı yesin adamlar illaki kesecek o komisyonu. Diğer türlü böyle faiz giriyor işin içine. Diğer bir araştırdığım konu iste günah ya da haram olan bir şeye "aman bir şey olmaz" ya da "bence günah değil" gibi şeyler söylemek dinden çıkartıyormuş. Benden bu kadar iyi günler.Arkadaşlar oyun almak için alışveriş vb. şeyler için İninal kart kullanıyordum ve bu çok fazla vergi kesiyordu para göndermek ve yüklemek için. Yakınımdaki kişiler Paparaya geçmemi söyledi ama bazı yakınlarım haram diye beni zorluyolar sizce Papara Haram mı ?