Papara Sizce Haram mı ?

Ameriganın kartı haram haram..

Haram falan değil, Umursamayın onları.
Geri ödemelerden, Daha az kesinti yapmasından falandır her halde o düşünceleri, Normal bakıyorum duruma. Dinine bağlı kişilerse demeleri normal az önceki nedenlerden dolayı, O yüzden '' Tamam Tamam'' deyip alın yine de. Haram da değil.

Kendi yüklediğin parayı harcamış oluyorsun. Bunun nesi haram olabilir?

Sanırım kredi kartıyla falan karıştırıyorsunuz.
Herhangi bir haram olayı söz konusu olamaz.
Elindeki fiziksel parayı sadece kartın içinde bulunduruyorsun.
Herhangi bir faiz olayı söz konusu değil.

papara haramsa innal haram değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boş konu

Arkadaşlar oyun almak için alışveriş vb. şeyler için İninal kart kullanıyordum ve bu çok fazla vergi kesiyordu para göndermek ve yüklemek için. Yakınımdaki kişiler Paparaya geçmemi söyledi ama bazı yakınlarım haram diye beni zorluyolar sizce Papara Haram mı ?
zort

yakınlarınız ne kullanıyorsa arayıp teşekkür etsinler harbi iyi kafa yapıyormuş

Tahmin edelim Cumhur İttifakını mı tutuyorlar?
Şaka bi yana niye öyle bir şey olsun saçma sapan konuşmuşlar

AKMDSLJKPĞOSDAHJOADSJNLSDANJLKSADNJKLSDANKLSDANMLKSADNMLJKASNODFKAS JDIAS DSAGIASMJIODSADASDSAJKDSADAHSADHBJASHBHD SAIDJAWSNBDIASND ASNIDNASDBAS JISADBA SJIDASJ DSAJ SADJI ASNUDJH ASD SAU NSA AYNEN PAPARAYA PARANI YATIRIYORSUN PARAN PAPARAYA GEÇİYOR BU YÜZDEN HARAM BÖYLE BİR DÜŞÜNCE NASIL OLABİLİR KDOSAKJDASOJDASHSAJSAHDASJSADASMKDASHJADSJIHOSADJNKOSDAKA

Son Diyanet güncellemesi ile birlikte haram olmaktan çıktı.

Arkadaşlar oyun almak için alışveriş vb. şeyler için İninal kart kullanıyordum ve bu çok fazla vergi kesiyordu para göndermek ve yüklemek için. Yakınımdaki kişiler Paparaya geçmemi söyledi ama bazı yakınlarım haram diye beni zorluyolar sizce Papara Haram mı ?
haram krdsm

bunu görünce benim benim sıfad-ı eşgal-i dündârîy-e vetekkülü siâmül-i mülk havakkelü lügât şerif-i didar-ü ahval kelile-i çehre el-simadûdar-ul tecr-mün el-tehra sifad
1632253830191.png

Geri