Akbanktan komisyon almaması iyi bir şey evime çok yakın Akbank ATMsi varsadece oluştururken istiyor cashbackleri güzel akbankdan para yatırırken komisyon almıyor diğer bankalara para atabilyosun onlar sana atabiliyor falan ben papara kullanıyorum
yakınımda akbank yok papara 200 lıraya 4 lıra felan kesıyorAkbanktan komisyon almaması iyi bir şey evime çok yakın Akbank ATMsi var
Para alma gönderme çekme olarak diyordum. 18 yaş altıysan iki uygulamada da çok katı kısıtlamalar ve limitler var ama paparanın limitleri daha yüksekFinans işlemi derken? Hisse, borsa vs. alımları yapma ihtimalim var
Yani %2yakınımda akbank yok papara 200 lıraya 4 lıra felan kesıyor
Anladım teşekkür ederimPara alma gönderme çekme olarak diyordum. 18 yaş altıysan iki uygulamada da çok katı kısıtlamalar ve limitler var ama paparanın limitleri daha yüksek
aynen gecen akbankda yatırdım para kesmeyınce bı mutlu oldumYani %2
ininal öyle bi çekiyoki öyle böyle değil bi ara fazla yatırmıştım nutkum tutuldu çektiği parayı görünceaynen gecen akbankda yatırdım para kesmeyınce bı mutlu oldum
tosla felan kullanın kanka en fazla ceken ınanal galıbaininal öyle bi çekiyoki öyle böyle değil bi ara fazla yatırmıştım nutkum tutuldu çektiği parayı görünce