Arama sonuçları: *

1. L

Vazgeçtimsendennoktacom

Ben çok foruma girmiyorum bu aralar fakat bugün 3-4 kere girdim ve her girdiğimde senin birine bu konu ile ilgili bir şeyler söylemenle karşılaştım, fakat haklısın yardım isteyenler anlamında, bundan çook ama çook daha boş konular da var ama :)
  2. L

Vazgeçtimsendennoktacom

Ee tamam, konuyu açan arkadaş da ModArt ve Tecnophat'ı haksız görmüştür ve destek çıkmayıp burada dillendirmiştir, olamaz mı? Her Tecnophat aleyhine açılan konuda bir laf ediyorsun, kim haklı kim haksız benim için önemli değil fakat bu kadar fanboy olma bence adam isterse Tecnophat'ı sever ve...
  3. L

Göz Lazer Ameliyatı Olan Var mı? Düzeltmeden sonra Göz Görme Gücü Nedir?

Benim abimin gözler 7'şer numaraydı. Ardından çizdirdi ilk 1 hafta bayağı bir değişikti mesela evden çok ama çok uzakta bir adam var diyordu her şeyi görüyordu yani sanki 1 km ötedeki adamın mimiklerini görüyordu, o kadar söylüyorum yani :) 3-4 yıl oldu çizdireli hala numarası artmadı 0 idi...
  4. L

Sıfır ürün satamıyorum :(

5500XT diyorsun, bırak da almasınlar 2kya.
  5. L

Favori ikiliniz nedir ? (konu farketmez)

Kobe Bryant- Shaq :)
  6. L

Kanal tedavisi yaptıran varmı aranızda ?

Ben en az 4-5 kere oldum. Korkulacak bir sey yok ama her seferinde ilk basta korkuyordum ben de. Fakst uyustururken bir igne yapiyor toplasan 1-2 dk suruyor ama o igneler biraz acitiyor. Ardindan oldugun seyler pek de acitmiyor. Asil sknti sonrasinda allah korusun felcli kalmissin gibi yemek...
  7. L

Beyninizin IQ'su Kaçtır? [Ankette Oylayabilirsiniz]

:) evet keske de nba gibi bir kurulus yok bizde nba cok ayri bir dunya. Yani adamlar o parayi genc yeteneklere verebiliyorlar cunku biliyorlar ki ileride cok ekmegini yiyebilirler.
  8. L

Ben de oyle yaptim 11in yarisinda miydik neydik, dedim bi mat kitabi alayim ygs icin, aldim basladim cozmeye bayagi zevkli geldi ilginc bir sekilde ki o doneme kadar okulda sadece basket oynayan eve gelip yine basket oynayan bir tiptim :) Sonrasinda bayagi bir ders calistim internet sayesinde...
  9. L

Iste ne guzel, ayrica hedeflerin de guzel umarim iyi bir universite/bolume girebilirsin :)
  10. L

Yok kotu/ iyi farketmez diyorum iste her yaptigin seyle kendini gelistirmeye calis, en ***** adamin bile sana bir katkisi oluyor
  11. L

Girersin be zor degil valla bak nasil calisacagini anlarsan yapiyorsun.
  12. L

Lgsnin hic bir onemi yok ki neredeyse, bos yere cocuklari kastiran bir liseye gecis sinavi. Lisen kotu olsa da iyi bir universiteye girmek sadece sana bagli, cidden diyorum bunu :)
  13. L

Dostum otdu degil odtu o :) Fakat diger yazdijlarina katiliyorum tamamen ;)
  14. L

Ben yapmistim bir kere 125 cikmistim yani fena degil bence, fakat yaptigimda yasim 15-16 falandi, su an arttigini dusunuyorum ;)
  15. L

45 GB kaç saatte iner?

Aynen öyle benimki 4mb/s ile indiriyor :)
  16. L

45 GB kaç saatte iner?

1.4mb/s, dakikada 84mb 535 dakika, 535 dakika= yaklaşık 9 saat.
  17. L

45 GB kaç saatte iner?

Saniyede 1mb dakikada 60mb 45gb=45000mb dersek 750dakika eder. 650dakika=12.5 saat.
  18. L

Kilo almak için taktik

Spor yap alırsın, ben öyle aldım. 1.5 ayda 6 kilo aldım spor+ düzgün beslenme ve çok yeme ile. Yani her öğün et+pilav ye, ara öğünlerini sıklaştır ballı yoğurt meyve falan ye alıyorsun.
  19. L

Ea play ilginc fiyatlari

O ayrı bir şey xbox game pass o.
  20. L

Ea play ilginc fiyatlari

Sadece xbox'ta o. Steam için 29tl onda da önce 12tl idi fakat sonrasında 29tl olarak değiştirdiler.(baktılar kazanamıyorlar fazla)
Top Bottom