Hazirlik sosyal liselerinde var sadece .Ben 6. yaşında anaokuluma gittiğimi hatırlıyorum
7.yaşında 1.
8 yaşında 2
9 3.
10 4 .
11 5.
12 6.
13 7.
14 8.
15 Hazırlık
15 9.sınıf
böyle idi bende
Mayısta doğdum ona göre hesapladım
Hazirlik sosyal liselerinde var sadece .Ben 6. yaşında anaokuluma gittiğimi hatırlıyorum
7.yaşında 1.
8 yaşında 2
9 3.
10 4 .
11 5.
12 6.
13 7.
14 8.
15 Hazırlık
15 9.sınıf
böyle idi bende
Mayısta doğdum ona göre hesapladım
evet keske de nba gibi bir kurulus yok bizde nba cok ayri bir dunya. Yani adamlar o parayi genc yeteneklere verebiliyorlar cunku biliyorlar ki ileride cok ekmegini yiyebilirler.Vay be bende basket oynuyorum deli gibi bu sene son sene gibi birsey herhalde Türkiye amerika gibi basketbol yeteneği olan gençlere burs verse daha iyi bir ulke olabilir spor konusunda
we found a basketçiBen de oyle yaptim 11in yarisinda miydik neydik, dedim bi mat kitabi alayim ygs icin, aldim basladim cozmeye bayagi zevkli geldi ilginc bir sekilde ki o doneme kadar okulda sadece basket oynayan eve gelip yine basket oynayan bir tiptim
Sonrasinda bayagi bir ders calistim internet sayesinde cok ama cok sey ogrendim derslerle alakali dershaneye ailem para odedi sana yemin ediyorum toplamda 10-15 kere gitmisimdir dershaneye. Evde kendim cok daha iyi calisiyordum tabii kisiden kisiye degisir bu. Cunku internette cidden en iyi anlatan hocalari bulmusken dershanedeki ezberci sadece soru ezberi yaparak soru cozduren mantiktan bikmistim. Ne cok konustum la en uzun mesajim olabilir bu
İşte bende sosyal bilimlerde okudğum için öyle yaptımHazirlik sosyal liselerinde var sadece .
nba nba dir agaevet keske de nba gibi bir kurulus yok bizde nba cok ayri bir dunya. Yani adamlar o parayi genc yeteneklere verebiliyorlar cunku biliyorlar ki ileride cok ekmegini yiyebilirler.
Ulkedeevet keske de nba gibi bir kurulus yok bizde nba cok ayri bir dunya. Yani adamlar o parayi genc yeteneklere verebiliyorlar cunku biliyorlar ki ileride cok ekmegini yiyebilirler.
İlki bize kolaydı çünkü alıştık ama2. Baya rahatdı benim için ama 3ü çözdüğümde aşırııııı kokaydı hem 1 dönem hrm daha kolayben 2.lgs'ye girdim sınav ilkene göre baya kolaydı
Hay MaşallahHocam ben yaptım.
218 çıkmıştı.
aynştayn buldukHay Maşallah
Hay Maşallah
topa ayakla vurmak sonuçta çemberden geçirmekten basitUlkede
basketbola önem _ başarı-
Futbola verilen önem- başarı_
wtfBana ''İşte bu adam yeni çağın Ayştayn+Nikola Tesla'sı'' demişlerdi.