G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
beeeğn2020 lgsye giren var mı ?
girecek mi giren mi
girense ben
beeeğn2020 lgsye giren var mı ?
5 sınıf sen ciddimisin7 yaşında 1.sınıfa başlasa oradan hesapla yani
Giren dedim .Hem 2020 LGS ye nasıl girsinler xd ? Zamanda geriye gidip mi hxhdshsbeeeğn
girecek mi giren mi
girense ben
o da sıkıcı olur be7 yaşında 1.sınıfa başlasa oradan hesapla yani
Ben de oyle yaptim 11in yarisinda miydik neydik, dedim bi mat kitabi alayim ygs icin, aldim basladim cozmeye bayagi zevkli geldi ilginc bir sekilde ki o doneme kadar okulda sadece basket oynayan eve gelip yine basket oynayan bir tiptimInsallah ne diyelim sıkı çalışacaz 2 sene 10. Sınıf kendimi salma donemim olacak
normal 1.sınıf başlama yaşı kaç o zamanki?5 sınıf sen ciddimisin
ne bilm ya boşver işte ıq yok bende demiştimGiren dedim .Hem 2020 LGS ye nasıl girsinler xd ? Zamanda geriye gidip mi hxhdshs
İsterbeeeğn
girecek mi giren mi
girense ben
6 mı?normal 1.sınıf başlama yaşı kaç o zamanki?
ooooowwww helalmsi hariç fanboyluğum bulunmadığı için 150+
Vay be bende basket oynuyorum deli gibi bu sene son sene gibi birsey herhalde Türkiye amerika gibi basketbol yeteneği olan gençlere burs verse daha iyi bir ulke olabilir spor konusundaBen de oyle yaptim 11in yarisinda miydik neydik, dedim bi mat kitabi alayim ygs icin, aldim basladim cozmeye bayagi zevkli geldi ilginc bir sekilde ki o doneme kadar okulda sadece basket oynayan eve gelip yine basket oynayan bir tiptim
Sonrasinda bayagi bir ders calistim internet sayesinde cok ama cok sey ogrendim derslerle alakali dershaneye ailem para odedi sana yemin ediyorum toplamda 10-15 kere gitmisimdir dershaneye. Evde kendim cok daha iyi calisiyordum tabii kisiden kisiye degisir bu. Cunku internette cidden en iyi anlatan hocalari bulmusken dershanedeki ezberci sadece soru ezberi yaparak soru cozduren mantiktan bikmistim. Ne cok konustum la en uzun mesajim olabilir bu
Ben 6. yaşında anaokuluma gittiğimi hatırlıyorumİster
6 mı?
bence deVay be bende basket oynuyorum deli gibi bu sene son sene gibi birsey herhalde Türkiye amerika gibi basketbol yeteneği olan gençlere burs verse daha iyi bir ulke olabilir spor konusunda
aynBen 6. yaşında anaokuluma gittiğimi hatırlıyorum
7.yaşında 1.
8 yaşında 2
9 3.
10 4 .
11 5.
12 6.
13 7.
14 8.
15 Hazırlık
15 9.sınıf
böyle idi bende