Arama sonuçları: *

1. Leonidax

Kizlarla tanisma/cikma teklifi etme rehberi (Denendi onaylandi %100 garantili)

Bence tesbihte unutulmamalı !
  2. Leonidax

Notlar çok düşük geldi

Hocam buraya yazdıysan bunu büyük ihtimalle burda ne kadar sana öğüt versekte dinlemiceksin sadece kendini avutacak birilerini arıyorsun gibime geliyor.Benide dinler misin bilmem ama benim vereceğim tavsiye şu herkesin verdiği gibi son gün çalışma 9.sınıf öteki sınıflara göre aşırı basit bir...
  3. Leonidax

Ehliyet başvurusu için yanımda neleri götürmem gerek ?

Kursu başarılı olarak geçip sertifikan e devlette varsa zaten sadece kimlik fotoğraf götür yeter.Bende o tür şeyleri götürdüm adam sadece kimlikle fotomu aldı halletti gittim.
  4. Leonidax

SEVDİĞİM KIZA WP DEN AÇILDIM BEKLİYORUM

Valla hocam istemiyorum diyeceğini biliyorsaniz keşke acilmasaydiniz sağlık olsun.Keske şöyle 2 3 ay daha konuşup öyle acilsaydiniz belki kızında fikrini değiştirirdiniz.
  5. Leonidax

Maalesef ki bende aynı fikirdeyim.En son yapılacak şeyi yapmışsın.Hic muhabetinin olmadığı biri sana cart diye teklifte bulunsa sende reddedersin zaten
  6. Leonidax

Benimde konuştuğum bir kız vardı.Konusmaya başlayalı 5ci gün felan olmuştu çok olmadı zaten kız direk bana kanka ayağı vurdu.Biri hakkında hoslanacak olsam arkadaşça konuşmam felan dedi.Genel olarak karşındakinin senden hoslanip hoşlanmadığını böyle anlarsın zaten kızda direk dedi zaten sevdiğim...
  7. Leonidax

Ah be dayı.Hayırlısı olsun.
  8. Leonidax

Adam herkesi heyecanlandırdı gitti.Normalde benimde uykum vardı.Konuyu gorunce uyku muyku kalmadı valla bende heyecanlandım.
  9. Leonidax

Yalnız arkadaş 30dkda bir telefon acamadi :D Hadi ya bende heyecanlandım
  10. Leonidax

Genel Matematik 1 Çözümlü Mustafa Balcı

Hocam problemler kısmının çözümü yok.Bu tarafların çözümünü nerden bulabilirim acaba yada varda ben mi göremiyorum acaba ?
  11. Leonidax

bu valorant hesabi Alınır mı?

Siz bilirsiniz hocam yinede dikkatli olmakta fayda var.
  12. Leonidax

bu valorant hesabi Alınır mı?

Hocam hesap satın almanızı önermem.Bu tür sitelerde adam hesabı çeksede site ve siz adamın insafına kalıcaksınız çünkü gamermarkt dava açsada riot games hesap satımı yasal bir şey olmadığı için dava düşüyor yani adam istediği gibi hiçbir kısıtlama olmadan hesabı bi anda çekebilir.
  13. Leonidax

Gamermarkt dava ile tehdit ediyor.

Hocam bence umursamayin gitsin.Adamlar dava edince itiraz edin yeter bence
  14. Leonidax

Gamermarkt Valorant Hesabı için Dava ve Anlaşmazlık

Valla hocam 8tane satış yaptım bu vakte kadar daha böyle bir şey yaşamadım ben etrafımdada yaşayan yok
  15. Leonidax

Hocam bende satıcı olduğumdan sizi görünce internette bi inceleme yaptım genel olarak herkes dava edilmiş fakat güzel bir itiraz dilekçesi hazırlarsanız dava direk düşüyormuş yani dert etmeyin.Bence ödemeyin gitsin adamlar sizi dava etsin itirazda bulunun öyle kapanır gider gibi.Gördüğüm...
  16. Leonidax

Nerden satmamızı önerirsiniz ki hocam ?
  17. Leonidax

https://www.gamermarkt.com/satis-sozlesmesi Hocam belki sıkıntı çıkabilir çünkü siz satış yaparken bu satış sözleşmesinide onaylıyorsunuz.Buradaki maddeleri okumanızı tavsiye ederim. 1725185731 İnternette dava açılan kişiler itiraz etmiş sonuç olarak hiçbir sıkıntı çıkmadan dava kapanmış bu...
  18. Leonidax

direksiyon sınavını geçtim

ben ehliyeti geçeli 1ay felan oldu daha gitmedim bir problem olmaz cuma günü gidip almayı düşünüyorum
  19. Leonidax

Köpeğime isim önerileri

Benim köpeğe koyduramamistim inşallah sen koyarsin.Benim önerim köpke 😁
Top Bottom