Arama sonuçları: *

1. L

Hangi yatırımı yapmalıyım

olacak usta elbet olacak be boşa beklemediğimize inanıyorum. Amerikan borsasından çıktım sırf bu izmir çelik için :D
  2. L

Muhtemelen ereğli demir çelik gibi patlayacak gibi duruyor. Umarım bizi yanıltmaz 2-3 yıl sonra :D (Yatırım tavsiyesi değildir.)
  3. L

İzmir Demir Çelik (yatırım tavsiyesi değildir.)
  4. L

Aldatılmaya rağmen hala sevmek

İlklerin izi kalır, saygılar.
  5. L

Evrimciler öldükten sonra neye inanıyor

İç sesine argüman olabildiysem ne mutlu bana :)
  6. L

Hayat bazen çok saçma geliyor öyle değil mi? Bir hiçlikte bir anda oluşan atomlar, milyarlarca belki de trilyonlarca yıl içerisinde evrimleşerek bu hale geldi ve milyarlarca yıl sonra evren yine kendi kendini yok edecek. Belki tek evren bizim evrenimiz değildir? Belki bizden daha önce yaşamış...
  7. L

Doğmadan önce bir hiçlikteydin, hiçbir şey hissetmiyordun çünkü ortada bir hiçlik vardı. Senin kafanda düşünüp kendini geceleri tuvalete gitmeye korkutan ruhların falan yok :D
  8. L

O boşluğu zaten hissedemeyeceksin, hiçlikte olacaksın. Aslında bir bakım biraz derin düşününce insanı gerçekten günlerce boşluğa düşürecek bir problem ve hala kimse cevabını kesin olarak veremez. 1663870607
  9. L

Doğmadan önce ne oluyorsa o olacak. 1663870469 Ayrıca evrim bir gerçektir, evrime inananların hepsi ateist değildir.
  10. L

Hakaret neden suç ki?

Hocam yazınızın tamamen subjektif olduğunu düşünüyorum. Siz, size edilen hakareti görmezden gelebilirsiniz fakat başka insanlar görmezden gelemeyip sinir olabilir. Şahsen birisi bana küfür etse bende umursamam ama bir başkası için bu durum geçerliliğini yitirebilir. Yani sadece kendi...
Top Bottom