Altın al bence .(Yatırım tavsiyesi değildir )Elimde biraz nakit para var bunu değerlendirmek istiyorum altın dolar euro hangisini alacağımı bilmiyorum bundan 6 7 ay sonra almanyadan laptop alcam o yüzden euro alasım var önerilerizniz var mı
Şş sessiz olİzmir Demir Çelik (yatırım tavsiyesi değildir.)
Muhtemelen ereğli demir çelik gibi patlayacak gibi duruyor. Umarım bizi yanıltmaz 2-3 yıl sonra (Yatırım tavsiyesi değildir.)Şş sessiz ol
Yazmisken bende tavsiye vereyim fmızp
Benim 5 yili gecti birsey olmadi kader be ustamMuhtemelen ereğli demir çelik gibi patlayacak gibi duruyor. Umarım bizi yanıltmaz 2-3 yıl sonra (Yatırım tavsiyesi değildir.)
olacak usta elbet olacak be boşa beklemediğimize inanıyorum. Amerikan borsasından çıktım sırf bu izmir çelik içinBenim 5 yili gecti birsey olmadi kader be ustam
Ben zaten kardayim patliyacagini dusunmuyorum demek istedimolacak usta elbet olacak be boşa beklemediğimize inanıyorum. Amerikan borsasından çıktım sırf bu izmir çelik için
Altın alınabilir ama şu an yükseldi birazElimde biraz nakit para var bunu değerlendirmek istiyorum altın dolar euro hangisini alacağımı bilmiyorum bundan 6 7 ay sonra almanyadan laptop alcam o yüzden euro alasım var önerilerizniz var mı