Altın al bence .(Yatırım tavsiyesi değildir )Elimde biraz nakit para var bunu değerlendirmek istiyorum altın dolar euro hangisini alacağımı bilmiyorum bundan 6 7 ay sonra almanyadan laptop alcam o yüzden euro alasım var önerilerizniz var mı
Şş sessiz olİzmir Demir Çelik (yatırım tavsiyesi değildir.)
Muhtemelen ereğli demir çelik gibi patlayacak gibi duruyor. Umarım bizi yanıltmaz 2-3 yıl sonraŞş sessiz ol
Yazmisken bende tavsiye vereyim fmızp
Benim 5 yili gecti birsey olmadi kader be ustamMuhtemelen ereğli demir çelik gibi patlayacak gibi duruyor. Umarım bizi yanıltmaz 2-3 yıl sonra(Yatırım tavsiyesi değildir.)
olacak usta elbet olacak be boşa beklemediğimize inanıyorum. Amerikan borsasından çıktım sırf bu izmir çelik içinBenim 5 yili gecti birsey olmadi kader be ustam
Ben zaten kardayim patliyacagini dusunmuyorum demek istedimolacak usta elbet olacak be boşa beklemediğimize inanıyorum. Amerikan borsasından çıktım sırf bu izmir çelik için![]()
Altın alınabilir ama şu an yükseldi birazElimde biraz nakit para var bunu değerlendirmek istiyorum altın dolar euro hangisini alacağımı bilmiyorum bundan 6 7 ay sonra almanyadan laptop alcam o yüzden euro alasım var önerilerizniz var mı