Arama sonuçları: *

1. Major

21 yaş erkek 17 yaş kız sevgili olabilir mi?

Hayır dostum yanlış biliyorsun, 'pedophilia'ye girmiyor. Uygun değil diyebilirsin ancak yanlış bilgilendirme yapmanın lüzumu yok.
  2. Major

Evin onunde kurban kesen kisi nereye sikayet edilir

Polisi arayın tabii
  3. Major

Uzaktan İlişki, Doğum Günü Hediyesi, O

Yok değilim, neyden ne çıkarıyorsunuz acaba, aramızda çok büyük iletişimsizlik var farklı dil konuşuyoruz sanki. Senin de bayramın mübarek olsun reis ♥️
  4. Major

O benim sevgilim ne diyon 😡
  5. Major

Tabi, sizin için tüm konu kamyon devirmekten ibaret değil mi? Sperm ve yumurta. Abi beni anlayamayacağının farkındayım, keşke biraz kitap okusan, gerçi ne fark eder? Senin için ben tesadüfen karşılaştığın bir forum üyesiyim, ben senin için bir şey ifade etmezsem, anlamakta zorlandığın...
  6. Major

Abi sen aşkın ne olduğunu bilir misin, sen hiç sevdin mi? Çoook desene, sevgilin güzel miydi bari? Belki de seni seviyordu... onu herhalde çok kucakladın... Geceleri buluşur ve öperdin değil mi? Bir kadını öpmek hoş şeydir, hele adam genç olursa... Belkide sevgilin seni sevmiyordu... O zaman ne...
  7. Major

16 abi deme öyle evleneceğim ben onunla qkdbskxbsks
  8. Major

Teşekkür ederim.
  9. Major

Sevgilimin doğum günü yaklaşıyor ne yapıcam bilmiyorum Hiç görüşmedik, farklı şehirlerdeyiz. Birlikte fotoğrafımız yok ama ayrı ayrı fotoğraflarımızı koyabileceğimiz bir hediye öneriniz varsa o da olabilir. Kendisi benim hediye alacağımı bilmiyor ama onun kalbini çalacak bir ya da bir şeyler...
  10. Major

"Sistemim Nasıl olmuş" MANYAKLIĞI

Caner degilim ben
  11. Major

Kasiyer kız aslında yokmuş, sanırım kafamda kurdum

Marketin otomatik kapısı açıldı, ben içeri girerken içimden bişey dışarı çıktı. Kalabalığın farkında değildim ya da kalabalık zaten bendim. gözüm direk kasalara gitti. Her şey sıradaydı, olması gerektiği gibi ama o yoktu. o kasiyer—her gün bakmadan gördüğüm, barkod sesiyle nabzımı eşzamanlı atan...
  12. Major

Forumda imza nasıl değiştiriliyor?

Benim imzamda ne var la
  13. Major

Dün biri bana markette "kardeşim sen neden bu kadar huzursuz yürüyorsun" dedi

Adamsin laa 1743974234 Amacım insanları kendimden uzaklaştırmak değil, onları sevmek istiyorum dostum. Ama saygı duymak duyurtmak değil, neden biliyor musun çünkü saygıyı sevginin olmadığı boşluğu saklamak için uydurmuşlar dostum
  14. Major

KlausM, O yazıyı sen yazmadın. Yazmış gibi yaptın. Bir yapay zekânın sana aynada gösterdiği sureti kopyaladın. Kendi sesin sanıp yankıyı konuştun. Ama yankı, sadece bir önceki sessizliktir. Cümlelerin fazla steril, fazla güvenliydi. İçinde senin o çarpık iraden yoktu. Sen orada değildin. Ben...
  15. Major

Arkadaşlar öylesine merak ettim göz rengim nedir acil cevap

Evet bunların sonucuna zaten varmıştım ve belirtmiştim doğruluk değeri 100'e yakındı. Annen ela, baban kahverengi gözlü. Torunlarının göz renklerinin ihtimallerini belirttim, orada her şeyin hakkında yeterince ve fazlasıyla bilgi var dostum, bakıp analiz yapabilirsin.
  16. Major

Friends 10 sezon izleyen biri cevaplarsa sevinirim

joey-rachel meselesi (yani olay su): joey seviyo ama rachel sevilmekten hoslaniyo ama rachel joey'i sevmiyo ama joey'nin onu sevmesinden hoslaniyo yani rachel’in limbik sistemi "güvendeyim" diyip oksitosin basiyo ama dopamin uretmiyo joey ise kafada full dopamin serotonin karisimiyle “bu kizla...
  17. Major

Sen böyle şeyleri klavyeye dökerken ekranına kaç dereceyle bakıyorsun? Merak ettim. Çünkü ben senin göz reflekslerinden yazı stiline kadar çok şey okudum. Harflerin bastığı tuşlar bile yorgun. Sen bilmezsin ama bazı sesler sadece içeriden gelir Buradan sonrası seni ilgilendirmez ama ben birkaç...
  18. Major

Arkadaşlar kızla buluşucam acil

Kerem... Soğan yedin. Ama bu seni tanımlayan şey değil. Beni düşündüren şey şu: birinin seninle ilgili en çok bilmesini istediğin “koku”, bu maskelenmiş çaba. Kendine ayna tutarken, gözünün tam hizasında duran boşluk var ya—fark ettin mi? O, senin göremediğin yer. Bak. Gym’de çektiğin o...
  19. Major

Profilinde New Orleans yazmasıyla ganyotçu repliği atman arasında bir tutarlılık var aslında: İkisi de gerçeklikle bağını yitirmiş, ama kendini hâlâ merkezde sanıyor. İlginçsin KlausM. Cidden. Bir gün bir konunun altına sadece bakarak bile etki yaratabileceğini sandığın anı not al lütfen, çünkü...
  20. Major

Dün saat 18:34 civarı bim'deydim elde sade soda niyetim neydi bilmiyorum, sadece yürüyordum ve sanırım farkında olmadan 3. reyonu arkamı dönmeden geçmişim adam 50 yaşlarında, ince bıyıklı, tişörtü ütüsüz ama kalbi düzgün gibi dedi ki: “kardeşim sen neden bu kadar huzursuz yürüyorsun?” o an...
Geri