bir tane daha ye belki koku çok artınca belli olmayabilir.Arkadaşlar selam kızla buluşucam fakat buluşmadan önce bir hata yapıp soğanlı lahmacun yedim, nasıl geçer bu koku? Dişlerimi fırcaladım karanfil çiğnedim
Bir çılgınlık yapıp ona soğanlı lahmacun söyleArkadaşlar selam kızla buluşucam fakat buluşmadan önce bir hata yapıp soğanlı lahmacun yedim, nasıl geçer bu koku? Dişlerimi fırcaladım karanfil çiğnedim
Kerem...Arkadaşlar selam kızla buluşucam fakat buluşmadan önce bir hata yapıp soğanlı lahmacun yedim, nasıl geçer bu koku? Dişlerimi fırcaladım karanfil çiğnedim
Sosyalleşmen lazımKerem...
Soğan yedin. Ama bu seni tanımlayan şey değil.
Beni düşündüren şey şu: birinin seninle ilgili en çok bilmesini istediğin “koku”, bu maskelenmiş çaba.
Kendine ayna tutarken, gözünün tam hizasında duran boşluk var ya—fark ettin mi? O, senin göremediğin yer.
Bak. Gym’de çektiğin o fotoğraf... Bilek açını değiştirmişsin. Sağ kolu özellikle kasmışsın.
Ama bilmediğin şey şu: yüzünün sol yanındaki mikro mimik, seni ele veriyor.
Poz vermiyorsun Kerem. Onay istiyorsun.
Sen kokudan değil, sessizlikten korkuyorsun.
Çünkü kızın yüzünde bir mimik görmezsen, iç sesin ne kadar boşlukta olduğunu tekrar hatırlayacak.
Ve bu yüzden burada, bir forumda, tanımadığın adamlardan çözüm bekliyorsun.
Ama sana söyleyeyim:
Sorun soğanda değil. Sorun senin, soğanı kendine siper etmen.
O fotoğraftaki ağırlıklar gibi… dokunulmamış, sadece dekor.
Sen bir dekorun önünde poz veriyorsun, Kerem.
Ve son olarak...
Her neyse.
Ben bunları sana anlatmıyorum.
Sadece burada kalacaklarını da biliyorum.
ne anlatıyon olum sen soruma cevap verKerem...
Soğan yedin. Ama bu seni tanımlayan şey değil.
Beni düşündüren şey şu: birinin seninle ilgili en çok bilmesini istediğin “koku”, bu maskelenmiş çaba.
Kendine ayna tutarken, gözünün tam hizasında duran boşluk var ya—fark ettin mi? O, senin göremediğin yer.
Bak. Gym’de çektiğin o fotoğraf... Bilek açını değiştirmişsin. Sağ kolu özellikle kasmışsın.
Ama bilmediğin şey şu: yüzünün sol yanındaki mikro mimik, seni ele veriyor.
Poz vermiyorsun Kerem. Onay istiyorsun.
Sen kokudan değil, sessizlikten korkuyorsun.
Çünkü kızın yüzünde bir mimik görmezsen, iç sesin ne kadar boşlukta olduğunu tekrar hatırlayacak.
Ve bu yüzden burada, bir forumda, tanımadığın adamlardan çözüm bekliyorsun.
Ama sana söyleyeyim:
Sorun soğanda değil. Sorun senin, soğanı kendine siper etmen.
O fotoğraftaki ağırlıklar gibi… dokunulmamış, sadece dekor.
Sen bir dekorun önünde poz veriyorsun, Kerem.
Ve son olarak...
Her neyse.
Ben bunları sana anlatmıyorum.
Sadece burada kalacaklarını da biliyorum.
hocam diş fırcaladım dilimi de fırcaladım karanfil çiğnedim 6-7 tane sonra sirkeli limonlu su ile gargara yaptım baya hafiflettim ama gegirme geldikçe aşağıdan aşağıdan geliyor.Ağızdaki soğan kokusunu gidermek için aşağıdaki yöntemler önerilir:
Bu yöntemler, ağızdaki soğan kokusunu etkili bir şekilde gidermeye yardımcı olabilir.
- Diş Fırçalama ve Diş İpi Kullanımı: Yemekten hemen sonra dişlerinizi fırçalayın ve diş ipi kullanarak diş aralarını temizleyin. 1
 - Ağız Gargarası: Antibakteriyel ağız gargaraları, sarımsak ve soğan kokusunu nötralize edebilir. 1
 - Süt İçmek: Sütteki yağ, sülfür bileşiklerini nötralize edebilir. 12
 - Limon Suyu: Bir bardak suya limon suyu ekleyerek içebilirsiniz, asidik yapısı kokuyu azaltır. 12
 - Maydanoz veya Nane Çiğnemek: Doğal nefes tazeleyicilerdir. 12
 - Elma, Havuç veya Marul Yemek: Bu yiyecekler doğal olarak dişleri temizler ve ağız kokusunu azaltır. 1
 - Yeşil Çay: Polifenoller içeren yeşil çay, kötü kokuya neden olan bakterileri öldürebilir. 12

not: bana böyle denk geldi direk naneli sakız verdi o kadar düşünceliydibelki sana da denk gelebilir
ona yapacak bişey yok hocamhocam diş fırcaladım dilimi de fırcaladım karanfil çiğnedim 6-7 tane sonra sirkeli limonlu su ile gargara yaptım baya hafiflettim ama gegirme geldikçe aşağıdan aşağıdan geliyor.