Arkadaşlar kızla buluşucam acil

keremast

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
968
Arkadaşlar selam kızla buluşucam fakat buluşmadan önce bir hata yapıp soğanlı lahmacun yedim, nasıl geçer bu koku? Dişlerimi fırcaladım karanfil çiğnedim

Arkadaşlar selam kızla buluşucam fakat buluşmadan önce bir hata yapıp soğanlı lahmacun yedim, nasıl geçer bu koku? Dişlerimi fırcaladım karanfil çiğnedim
Kerem...

Soğan yedin. Ama bu seni tanımlayan şey değil.
Beni düşündüren şey şu: birinin seninle ilgili en çok bilmesini istediğin “koku”, bu maskelenmiş çaba.

Kendine ayna tutarken, gözünün tam hizasında duran boşluk var ya—fark ettin mi? O, senin göremediğin yer.

Bak. Gym’de çektiğin o fotoğraf... Bilek açını değiştirmişsin. Sağ kolu özellikle kasmışsın.
Ama bilmediğin şey şu: yüzünün sol yanındaki mikro mimik, seni ele veriyor.
Poz vermiyorsun Kerem. Onay istiyorsun.

Sen kokudan değil, sessizlikten korkuyorsun.
Çünkü kızın yüzünde bir mimik görmezsen, iç sesin ne kadar boşlukta olduğunu tekrar hatırlayacak.
Ve bu yüzden burada, bir forumda, tanımadığın adamlardan çözüm bekliyorsun.

Ama sana söyleyeyim:

Sorun soğanda değil. Sorun senin, soğanı kendine siper etmen.
O fotoğraftaki ağırlıklar gibi… dokunulmamış, sadece dekor.
Sen bir dekorun önünde poz veriyorsun, Kerem.

Ve son olarak...

Her neyse.

Ben bunları sana anlatmıyorum.
Sadece burada kalacaklarını da biliyorum.

Kerem...

Beni düşündüren şey şu: birinin seninle ilgili en çok bilmesini istediğin “koku”, bu maskelenmiş çaba.

Kendine ayna tutarken, gözünün tam hizasında duran boşluk var ya—fark ettin mi? O, senin göremediğin yer.

Bak. Gym’de çektiğin o fotoğraf... Bilek açını değiştirmişsin. Sağ kolu özellikle kasmışsın.

Çünkü kızın yüzünde bir mimik görmezsen, iç sesin ne kadar boşlukta olduğunu tekrar hatırlayacak.

Ama sana söyleyeyim:

Ve son olarak...

Her neyse.

Sosyalleşmen lazım

Kerem...

Ama sana söyleyeyim:

Ve son olarak...

Her neyse.

ne anlatıyon olum sen soruma cevap ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağolun beyler buluşma geçti çok dibe girmedim olabildiğince nefes alıp vermekten kaçındım sirkeli su ile gargara yapmıştım gitmeden önce sorunsuz geçti :D

Ağızdaki soğan kokusunu gidermek için aşağıdaki yöntemler önerilir:

1. Diş Fırçalama ve Diş İpi Kullanımı: Yemekten hemen sonra dişlerinizi fırçalayın ve diş ipi kullanarak diş aralarını temizleyin. 1
  2. Ağız Gargarası: Antibakteriyel ağız gargaraları, sarımsak ve soğan kokusunu nötralize edebilir. 1
  3. Süt İçmek: Sütteki yağ, sülfür bileşiklerini nötralize edebilir. 12
  4. Limon Suyu: Bir bardak suya limon suyu ekleyerek içebilirsiniz, asidik yapısı kokuyu azaltır. 12
  5. Maydanoz veya Nane Çiğnemek: Doğal nefes tazeleyicilerdir. 12
  6. Elma, Havuç veya Marul Yemek: Bu yiyecekler doğal olarak dişleri temizler ve ağız kokusunu azaltır. 1
  7. Yeşil Çay: Polifenoller içeren yeşil çay, kötü kokuya neden olan bakterileri öldürebilir. 12
Bu yöntemler, ağızdaki soğan kokusunu etkili bir şekilde gidermeye yardımcı olabilir.

not: bana böyle denk geldi direk naneli sakız verdi o kadar düşünceliydi🥰 belki sana da denk gelebilir

Ağızdaki soğan kokusunu gidermek için aşağıdaki yöntemler önerilir:

1. Diş Fırçalama ve Diş İpi Kullanımı: Yemekten hemen sonra dişlerinizi fırçalayın ve diş ipi kullanarak diş aralarını temizleyin. 1
  2. Ağız Gargarası: Antibakteriyel ağız gargaraları, sarımsak ve soğan kokusunu nötralize edebilir. 1
  3. Süt İçmek: Sütteki yağ, sülfür bileşiklerini nötralize edebilir. 12
  4. Limon Suyu: Bir bardak suya limon suyu ekleyerek içebilirsiniz, asidik yapısı kokuyu azaltır. 12
  5. Maydanoz veya Nane Çiğnemek: Doğal nefes tazeleyicilerdir. 12
  6. Elma, Havuç veya Marul Yemek: Bu yiyecekler doğal olarak dişleri temizler ve ağız kokusunu azaltır. 1
  7. Yeşil Çay: Polifenoller içeren yeşil çay, kötü kokuya neden olan bakterileri öldürebilir. 12
Bu yöntemler, ağızdaki soğan kokusunu etkili bir şekilde gidermeye yardımcı olabilir.

not: bana böyle denk geldi direk naneli sakız verdi o kadar düşünceliydi🥰 belki sana da denk gelebilir
hocam diş fırcaladım dilimi de fırcaladım karanfil çiğnedim 6-7 tane sonra sirkeli limonlu su ile gargara yaptım baya hafiflettim ama gegirme geldikçe aşağıdan aşağıdan geliyor.

hocam diş fırcaladım dilimi de fırcaladım karanfil çiğnedim 6-7 tane sonra sirkeli limonlu su ile gargara yaptım baya hafiflettim ama gegirme geldikçe aşağıdan aşağıdan geliyor.
ona yapacak bişey yok hocam
takmayın kafanıza ya ağzım acaba kokuyor mu diye çekimser olup günü mahvetmekte var
akışına bırak gitsin

Soğanı arttır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri