Arama sonuçları: *

1. M

Naruto manga stoğu yok

Gerekli şeyler e instadan yazdım sağolsun hemen döndüler. Basıma başlamışlar hepsi yenilenecekmiş. Artık ne zaman bilmiyorum uzun sürebiliyor belki 1 hafta belki 6 ay ama eninde sonunda gelecek. O zaman alırım. İlginiz için teşekkürler agalar.
  2. M

Naruto manga stoğu yok

Evet bunu gördüm zaten ama fiyatı pahalı. Stoklar yenilenince 13-16 liradan almak varken iki katından fazla vermem açıkçası. Ben stoklar ne zaman güncellenir onu merak ediyorum.
  3. M

Naruto manga stoğu yok

Narutonun 1. cildini aldım fena sardı hemen 2. sini alayım dedim stok yok hem de 1 aydır, sadece 2.cilt değil neredeyse çoğu cildi yok. Almak istiyorum alamıyorum arkadaş. Madem o kadar çok satıyorsunuz neden stok yenilemiyorsunuz? Gerekli Şeyler yayınevi hariç başka bir yerden almak istesen en...
  4. M

Dublaj vs Altyazı

Yakın zamanda çok sevdiğim eski cartoon network çizgi dizilerini izlemek fikri aklıma geldi -başta adventure time- ama dublajlı mı izlesem altyazılı mı karar veremedim. Tamam biliyorum özellikle animasyon yapımlarda dublajlarımız zirvede fakat bazen orijinal isimleri, müzikleri, vurgu ve...
  5. M

Xbox series s oyun kolu için

Yanlış anlaşılmamak için ürünün linkini koydum fakat pek bir yararı olmamış. Wireless controller almak istiyorum xbox’ın kendisini değil. Konsolu alıcam sadece ve o bile başlı başına çok pahalı. Para biriktirme yöntemin varsa tavsiyelere açığım 😁 1619970146 İleride uyumluluk konusunda sıkıntı...
  6. M

Xbox series s oyun kolu için

Arkadaşlar malum tam kapanma oldu, okula gitmiyorum babam harçlığı kesti ama xbox series s oyun kolu almak istiyorum ve çok pahalı...
  7. M

Ayda 500-600TL kazanma

Günde değil kanka ayda 600
  8. M

Ayda 500-600TL kazanma

Arkadaşlar internet üzerinden bir ayda 500-600 TL kazanmanın bir yöntemi var mıdır. Günde 3 saat ayırabilirim bunun için. Paraya ihtiyacım var öğrenciyim. Mümkün müdür? Bilgilendirir misiniz?
  9. M

Güzel bir film önerisi

Arkadaşlar şöyle güzel bir film önerirseniz sevinirim. (Sevdiğim filmler ve yönetmenler: LOTR,star wars, interstellar, intouchables- christhopher nolan, steven spielberg vs.)
  10. M

Signal uygulamasına geçemedim bi el atın

Arkadaşlar lafı fazla uzatmıycam, whatsapp’tan signal uygulamasına geçmek istiyorum fakat numaramı girip tamam dediğimde işlem tamamlanamadı hatası veriyor (SignalServiceKit.NetworkManagerError hatası 0.) yazıyor yardımcı olursanız sevinirim. 1610741998 Acaba wp yi henüz silmediğim için mi oluyor?
  11. M

Fiber internet nedir?

Sağolun teşekkür ettim
  12. M

Fiber internet nedir?

Arkadaşlar sırf merakımdan ve bilmediğimden soruyorum. Yeni evimize taşınırken fiber altyapısının olduğunu öğrendim iyi bir şey olduğunu bildiğimden mutlu oldum tabi. Fakat fark nedir? İnternet hızım şu an 20mbps, önceki evimizde de aşağı yukarı öyleydi peki fiber olmasının ne gibi avantajları...
Top Bottom