Neler Yeni

Naruto manga stoğu yok

MarazAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ayberk Uğureli
Narutonun 1. cildini aldım fena sardı hemen 2. sini alayım dedim stok yok hem de 1 aydır, sadece 2.cilt değil neredeyse çoğu cildi yok. Almak istiyorum alamıyorum arkadaş. Madem o kadar çok satıyorsunuz neden stok yenilemiyorsunuz? Gerekli Şeyler yayınevi hariç başka bir yerden almak istesen en az 2 kat fazla ödemen gerekiyor bir mangaya da o kadar para verilmez. İlgilisi varsa bi tahminde bulunabilr mi stoklar ne zaman yenilenir. Beklemekten sıkıldım artık.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

MarazAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ayberk Uğureli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şunu mu arıyordunuz?
Evet bunu gördüm zaten ama fiyatı pahalı. Stoklar yenilenince 13-16 liradan almak varken iki katından fazla vermem açıkçası. Ben stoklar ne zaman güncellenir onu merak ediyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet bunu gördüm zaten ama fiyatı pahalı. Stoklar yenilenince 13-16 liradan almak varken iki katından fazla vermem açıkçası. Ben stoklar ne zaman güncellenir onu merak ediyorum.
Naruto Türkiye'de yayımlanan ilk mangalardan biri. Tekrar basılır mı bilmiyorum. Dolaptan ikinci el bakabilirsin. Ben ikinci el alıyorum.

MarazAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ayberk Uğureli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Naruto Türkiye'de yayımlanan ilk mangalardan biri. Tekrar basılır mı bilmiyorum. Dolaptan ikinci el bakabilirsin. Ben ikinci el alıyorum.
Gerekli şeyler e instadan yazdım sağolsun hemen döndüler. Basıma başlamışlar hepsi yenilenecekmiş. Artık ne zaman bilmiyorum uzun sürebiliyor belki 1 hafta belki 6 ay ama eninde sonunda gelecek. O zaman alırım. İlginiz için teşekkürler agalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,336
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom