Arama sonuçları: *

1. Mechanist

Sevdiğim kız, bu şekilde reddetti.

Genelde öyle olur o lafa sığınırlar dürüstçe senden hoşlanmıyorum yada başkası var demek yerine yok ilişki istemiyorum yok arkadaşımsın falan denir.
  2. Mechanist

Wallpaper paylaşma / Öneri postu

3. Mechanist

Oyunlara para yatırma hastalığım var ve yardıma ihtiyacım var

Normalde bende hiç böyle şeyler yoktu bir şeylere para yatırma vs geçen aylarda bazı şeylere harcamalar yaptım ve gerçekten hoş olmayacak şeyler istemeyeceğim gerek olmayan şeyler yaklaşık 8-10 bin civarı ve boşa gitmiş gibi hissediyorum üstelik parayı çok düşünen ve takan biriyim. demem o ki...
  4. Mechanist

Köpek Savar Cihazı Tavsiyesi

Tamam kardeşim şakacı değil sizin kitleye ne laf anlatsak az anlamıcanız çünkü bende karşılık olarak o hayvanların yaşadığı şeylerin aynısını yaşamanızı diliyorum o kadar.
  5. Mechanist

Canavarlar mı ? başlayayım mi atmaya sana sadece son 4 saatte bir sürü hayvanlara yapılan şeyi ?? altında kalmaya hazır mısın bakalım hangisi daha fazla yaşanıyor , insanları öldürelim diyor muyuz ? şaka mısınız ya siz 3-5 saldırı oldu diye bütün hayvanları düşman ilan etmek nedir be ? Mahra...
  6. Mechanist

Cimere şikayet edildim yardım.

Dostum bir şey yapacağını sanmıyorum tarafına dönüş yapılırdı olsaydı ayrıca yasal isen herhangi bir yanlışın olmadıysa sorun yok rahat ol :)
  7. Mechanist

İphone telefonu bilgisayara bağlama

Hocam telefondan mobil veriyi ve kişisel erişim noktasını açın daha sonra windows sağ altta kontrol merkezinden wifi kısmına geçin internete bağlanın.
  8. Mechanist

Valla dostum ben kendimi bildim bileli wifi ile kullanıyorum bir sorun görmedim.
  9. Mechanist

Konuşayım oturmuşsunuz sen ve senin gibiler dilsiz hayvanlara nefret kusuyorsunuz aklındaki çözümler bellidir vahşet ölüm falan. TBMM'de katliam yasasını onaylayan vekil kitle ile aynı kafa kısacası.
  10. Mechanist

Kişisel Veri noktası kısmından neden bağlamıyorsun Wİ-Fİ ile ? Kablo ile de zaten ayarlar kısmında yazıyor bağlaman yeterli bilgisayar ayarlardan Hücresel veriyi aç , sonra kişisel veri noktasını aç bilgisayar kabloyla bağla internet kısmından telefonunu seç.
  11. Mechanist

Cüzdanımı Kaybettim (Polisin ilgisizliği)

Dükkanda olay oldu çağırdık polisi tamam bir şey olmaz biz bakarız diyip gittiler sen cüzdan diyorsun kardeşim :D
  12. Mechanist

Anlık gelen, ben ne yapıyorum hissi..

Keşke ara ara olsa sürekli oluyor sürekli her saniye arkaplanda sürekli dönüyor bu olay.
  13. Mechanist

Kartımdan parayı çekmemin bir yolu var mı?

Herkes baba olmamalı gerçekten... Mobil bankacılık dışında bir yolu yok kardeşim.
  14. Mechanist

Hayattan Yaptığınız En Büyük Pişmanlik

Ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamam ve bazı ailevi şeyler.
  15. Mechanist

Konuya bak şaka gibisiniz ya
  16. Mechanist

Bankkart Genç Teslimat kaçırma

O durumlarda bankaya teslim ediyorlar bankada veznenin yanında elemanların yanında oluyor gidiyorsun kartımı almaya geldim diyorsun bakıyor veriyor orada hazır.
  17. Mechanist

Dunyayi kim yonetiyor

Tabii ki, sonunda her zaman olduğu gibi olacak. En güçlü olan gittiğinde, yerini başkasına bırakır; bu zaten bir kuraldır.
  18. Mechanist

Dunyayi kim yonetiyor

Blackrock ve Vanguard'ın dünyanın en değerli fon ve finans şirketleri olduğunu ve yönetimde etkin bir rol oynamalarının şaşırtıcı olmadığını düşünüyorum. Fon varlıkları, dünyanın ekonomik yapısının temelini oluşturduğu için, bu varlıkların onların kontrolünde olması ve doğal olarak yönetimde...
  19. Mechanist

Bir insan için aşk şart mı?

Şahsi fikrim sevip sevilmek dünyanın en güzel şeyi , birisinin seni merak etmesi senin için endişelenmesi seni görmek istemesi sana huzur vermesi bunlar çok güzel. Bence hayatta bir insan 2-3 kez aşık olur kimisi ilk aşkıyla evlenir hayatını yaşar kimisi 2 yada 3 fakat 2-3 kez aşık oluruz her...
  20. Mechanist

MONSTER LAPTOPU SATMAYA DUSUNUYORUM FIYAT SIZCE NE VERIRLER?

23-25 arası uygundur o civarda satabilirsin en üst fiyattan koy indirim pazarlık olursa daha rahat düşersin.
Top Bottom