Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Klavyemi 1 aydır satamıyorum yardımcı olur musunuz ?

yazdım çok sağolun umarım erkenden satabilirim kablosuz klavyeyi baya istiyorum şuan model belirlemedim ama kesinlikle kablosuz olucak
  2. Megatronus

o klavyeyi de alıp iade etmiştim hocam çok iyi klavye sanırım ben de bunu satamayacağım gibi duruyor ilani silip tekrar güzelce fotoğraflarını çekip koymayı düşünüyorum
  3. Megatronus

hocam ben bu klavyeyi aldıktan 1 ay sonra tüm stokları kalktı ve var olan stoklarda çok pahalı olmaya başladı sanırım sınırlı üretim gibi bir şey bu başta apex 9 mini almıştım sonra iade edip ses tekerleği var diye tkl modelini aldım keşke kablosuz alsaydım bu arada klavye gerçekten çok güzel...
  4. Megatronus

Dostlar Steelseries Apex 9 Tkl klavye satmaya çalışıyorum fiyatı da 2.800 e koydum fakat ne soran var ne eden bunu satıp kablosuz bi model almak istiyorum apex pro mini wireless gibi sizce fiyatı yüksek mi koymuşum keşke zamanında kablosuz alsaydım salaklık ettim https://shbd.io/s/szJ7r9LY
  5. Megatronus

Diş teli çıktıktan sonra dişler bozulur mu?

diş tellerinin amacı zaten bi daha bozulmasını önlemek eğer hekim işini düzgün yaparsa bozulma olmaz ayrıca diş teli sonrası plak da takılması daha iyi olur bana da tel takıldı sadece alt çeneme teller çıkarıldıktan sonra 2 tane boşluk oldu çenemde köpek dişinin yanındaydı ikisi de hekim ona...
  6. Megatronus

Dilencilere Para Veriyor Musunuz

param varsa veririm o an vermemezlik yapmam evet çok fazla dilenci olmayan sahtekar insanlar var ama gerçekten de kötü durumda olanlar var bu yüzden ben allah rızası için veriyorum
  7. Megatronus

Kendimi öldürmem için bir sebep söyle

git öldür kendini cesaretin varsa burası teknoloji forumu allah aşkına dert tasa söyleme yeri değil söyleyecekseniz de böyle değil daha küçüksün anlıyorum ama hayat oyundan ibaret değil forumda artık herkes öldürücem kendimi çok mutsuzum ülkenin durumu berbat kendimi öldürücem kesicem sanki...
  8. Megatronus

Kulaklık önerilerinizi bekliyorum..

barracuda x öneririm 2 gün oldu ben de alalı ses kalitesi baya iyi
  9. Megatronus

En son ne zaman depresyona girdiniz , neden girdiniz ve ne zaman çıktınız?

8. sınıfta girdim üniversite 2. sınıfa geçtim hala çıkamadım (ciddiyim)
  10. Megatronus

Neden saçma sapan konular açılıyor ?

cidden forum iyice bozulmaya başladı saçma sapan konular açıyorlar forumun ana amacının dışına çıkıyor
  11. Megatronus

Soğutucu Öneri Konuma Hiç Yanıt Gelmedi

Corsair performans olarak daha iyi ve sessiz çalışıyor 1719088973 Hocam bu taaa şubattaki foto ama 😊
  12. Megatronus

hocam fan devrini yüksek kullanırsınız zaten ses .ok az çıkarıyor
  13. Megatronus

alttakini alın hocam o zaman pişman olmazsınız görüntüsü şöyle hatta benim sistemimde böyle duruyor evet ayarlanabilir hocam
  14. Megatronus

eğer rgb şart değilse bu...
  15. Megatronus

hangi işlemciyi kullanacaksın hocam yardımcı olayım bütçen nedir bi de
  16. Megatronus

iPhone 13 TR cihazimi iPhone 15 Yurtdışı

hocam onlar çok da önemli değil bence
  17. Megatronus

iPhone 13 TR cihazimi iPhone 15 Yurtdışı

yurtdışı telefon artık çok riskli çok fazla önlem alıyorlar 13 ile 15 arasında aşırı bi fark yok sadece 15 daha fazla güncelleme alacak o kadar 13 alın derim
  18. Megatronus

Aşık olduğum kızı nasıl unutabilrim

o zaman konuşun onun arkadaşlarından en iyisi
  19. Megatronus

o da olabilir ama uzar iş iyice sana kalmış yeterki sevdiğini o bilsin için rahatlasın
  20. Megatronus

işte bu yüzden yazarak konuşman daha iyi olur
Top Bottom