hangi işlemciyi kullanacaksın hocam yardımcı olayım bütçen nedir bi deAllah rızası için cevap verin 3-4 kere 360mm soğutucu önerisi diye konu açtım hiç cevap gelmedi acaba konular görünmüyor mu? Konuyu yükselt yaptım kaç kere hala cevap yok delircem
Detaylı olarak yazdım profilime tıklayıp önceki konulardan bakabilirsin, şimdiden teşekkür ederimhangi işlemciyi kullanacaksın hocam yardımcı olayım bütçen nedir bi de
hangi işlemciyi kullanacaksın hocam yardımcı olayım bütçen nedir bi de
eğer rgb şart değilse buDetaylı olarak yazdım profilime tıklayıp önceki konulardan bakabilirsin, şimdiden teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çözüldü✓ - 4.000Tl Bütçe'ye 360mm Sıvı Soğutucu Öneri̇r Misiniz?
360mm siyah, (ayarlanabilir olursa çok iyi olur) rgb, sıvı soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Bir süre 12400f ile kullanıcağım ama asıl I7 14700KF için alıyorum. Bütçe yazmadım çünkü fiyatlardan çok haberim yok ama 3k-4k gibi düşünüyorum Benim bulduklarım: * Cooler Master MasterLiquid 360 L...forum.donanimarsivi.com
Evet alttakini düşünüyorum bendeeğer rgb şart değilse bu
Arctic Liquid Freezer III - 420 Intel / AMD 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arctic Liquid Freezer III - 420 Intel / AMD 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
rgb şartsa bu (bu modelin 240 mm olanını kullanıyorum zamanında çok araştırdım sıvı soğutmaları ve iyi ki bunu almışım tam yükte bile ses çıkarmıyor pompa sesi duymuyorsunuz asla ve soğutma performansı çok iyi )
CORSAIR H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu CW-9060054-WW Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu CW-9060054-WW fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlawww.mediamarkt.com.tr
ben şizofren birinin hayal ürünüyüm heraldeGörünmüyo
Üstteki de güzel duruyor ama 420mm desteklemiyor kasa birde rgbli istiyorum. Diğeri ayarlanabilir rgb dimieğer rgb şart değilse bu
Arctic Liquid Freezer III - 420 Intel / AMD 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arctic Liquid Freezer III - 420 Intel / AMD 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
rgb şartsa bu (bu modelin 240 mm olanını kullanıyorum zamanında çok araştırdım sıvı soğutmaları ve iyi ki bunu almışım tam yükte bile ses çıkarmıyor pompa sesi duymuyorsunuz asla ve soğutma performansı çok iyi )
CORSAIR H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu CW-9060054-WW Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu CW-9060054-WW fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlawww.mediamarkt.com.tr
alttakini alın hocam o zaman pişman olmazsınız görüntüsü şöyle hatta benim sistemimde böyle duruyorEvet alttakini düşünüyorum bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben şizofren birinin hayal ürünüyüm heralde
Ya bende en yakın ona hissediyorum ama senin işlemci benimki kadar ısınacak bir şey değil intel o açıdan çok kötüalttakini alın hocam o zaman pişman olmazsınız görüntüsü şöyle hatta benim sistemimde böyle duruyor
evet ayarlanabilir hocam
hocam fan devrini yüksek kullanırsınız zaten ses .ok az çıkarıyorYa bende en yakın ona hissediyorum ama senin işlemci benimki kadar ısınacak bir şey değil intel o açıdan çok kötü
Hocam konum atında jelatini sökmeye gelem(!)alttakini alın hocam o zaman pişman olmazsınız görüntüsü şöyle hatta benim sistemimde böyle duruyor
evet ayarlanabilir hocam
Hocam msi mag 360mm v2 alabilirsinYa bende en yakın ona hissediyorum ama senin işlemci benimki kadar ısınacak bir şey değil intel o açıdan çok kötü
Diğer konuya baktıysam zaten onuda düşündüm tasarımına bayıldım ama corsairin daha iyi gibi performansı. Birde onda kronik sorun olduğu söyleniyor çok araştırmadım bilgin varsa paylaşabilir misinHocam konum atında jelatini sökmeye gelem(!)
Hocam msi mag 360mm v2 alabilirsin
Corsair performans olarak daha iyi ve sessiz çalışıyorDiğer konuya baktıysam zaten onuda düşündüm tasarımına bayıldım ama corsairin daha iyi gibi performansı. Birde onda kronik sorun olduğu söyleniyor çok araştırmadım bilgin varsa paylaşabilir misin
Hocam bu taaa şubattaki foto amaHocam konum atında jelatini sökmeye gelem(!)
Hocam msi mag 360mm v2 alabilirsin