M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,080
bizene kardeşim kaç oldu bu konuda cevap verdiğini gören cennetlik hep böyle dandirik konular
Bende aynı fikirdeyim. Gelip burada teknoloji forumunda saçma sapan konular açıp forumu işgal etmek amacıyla konu açan birisi ile konuşmaktansa örneğin yeni sistem toplayan, bir şeyler hakkında bilgi almak isteyen DÜZGÜN insanlara yardım etmek tercihimdir.@Mehmet Yılmaz
Ağabey merhaba,
Bu arkadaşın cinsel yönelimler hakkında 2021'den beri bir sürü konusu var.
Artık hit ve mesaj kasma amaçlı olduğunu düşünmekteyim.
Bu bence bir teknoloji forumu için abartı seviyelere ulaştı.
Hepsi tek konuda toplanabilir. Artık kirlilik oldu denilebilir.
Hem gereksiz yere tartışma ortamı oluşuyor, hem de teknoloji forumunda RAM-SSD tartışmak yerine bunlar tartışılıyor oldu. Sitenin marka değerine bile zarar verdiğini düşünüyorum artık.
Dostum belki beni tanımazsın ben perma ban yedim forumdan.Bende aynı fikirdeyim. Gelip burada teknoloji forumunda saçma sapan konular açıp forumu işgal etmek amacıyla konu açan birisi ile konuşmaktansa örneğin yeni sistem toplayan, bir şeyler hakkında bilgi almak isteyen DÜZGÜN insanlara yardım etmek tercihimdir.
Hocam tanıyorum sizi o dönemlerde forumda değildim ama sanırım permanız açıldığında fifa 23 turnuvası yapmıştınız. Oraya gelmiştim.Dostum belki beni tanımazsın ben perma ban yedim forumdan.
2021'de yemiş olmam lazım.
O zaman da kendinizi hangi cinsel eğilime koyuyorsunuz diye konuları vardı. Ayıyla çiftleşmenin farklı bir adı varmış falan filan.
İnsan cevabı bildiği soruyu neden sorar ki? İsteği belli.
OHA ne alaka olmCanım kelimesi de kadınlara ait davranışların bir parçası (şekerim vs gibi). Bak buradan bile karşı cinse benzeme çabası olduğu görülüyor.
Tek amaç normalleştirmeye çalıştırmak veya dediğin gibi mesaj, reaksiyon kasmak olabilirDostum belki beni tanımazsın ben perma ban yedim forumdan.
2021'de yemiş olmam lazım.
O zaman da kendinizi hangi cinsel eğilime koyuyorsunuz diye konuları vardı. Ayıyla çiftleşmenin farklı bir adı varmış falan filan.
İnsan cevabı bildiği soruyu neden sorar ki? İsteği belli.
Normalleştirmeye çalışsa ne ala, daha da antipatik oluyor.Tek amaç normalleştirmeye çalıştırmak.
Farkeder mi@Gri Caner hocam sorması ayıp yalnış anlamazsanız siz Aktif misiniz Pasif mi ? Cevaplamak istemiyorsanız cevaplamayın
tamam kardesimEşcinsellik bir hastalık veya bozukluk değildir.
Konuda bunun hakkında bahsettiğimi hatırlıyorum.Ulan Haziran'da normal değildir diye konu aciyordun şimdi böyle ilgi delisi. Bir de millete bilmişlik tasliyor hiçbir konuda bilgin yok