Starlex
80+ Silver
Benim dinlerle pek aram yok biyoloji dersi gördüysen ya xx yada xy gibi doğada sadece 2 tane cinsiyet bukunduğunu görürsün madem doğuştan değil neden bütün hayvanlar dada eş cinsellik yok sadece %0.1 inde varsa vardır söyle bakalım onlar nerden öğrendi birde psikolojik rahatsızlık olduğu çıkarıldı diyorsun hangi makalede hangi kaynakta ve ne zaman bunuda söylermisin? Söyleyemezsen darılırım amaSen peki karşı cinsten hoşlanmayı ne zaman tercih ettin?
O zaman doğuştan geldiğine dair hiç bir bilimsel kanıt yok demeyeceksiniz. Bilim aksini gösterse de dini inancımdan dolayı doğuştan olmadığına inanmak istiyorum diyeceksiniz. Ama sırf dini inancınıza aykırı diye eşcinsel bir bireyin özgürlüğünü kısıtlama hakkınız yok. Eşcinsel bir bireyde heteroseksüel bir birey kadar özgür olmalıdır.
Eşcinselliğe dair hiç bir ayrımcılık, baskılama, nefret söylemi yapılmamalıdır. Eşcinsel çiftlerde heteroseksüel çiftler kadar özgür olmalıdır. LGBT bireyler daha çocuk yaşta akranlarından zorbalık görmeye başlıyor, bir sürü LGBT birey bu zorbalık nedeniyle eğitim hayatını yarıda bırakmak zorunda kalıyor. Dışardan LGBT olduğu belli olmayan çocuk ve ergenler de şiddet ve ayrımcılık korkusuyla kimliklerini saklamak zorunda kalıyor, sürekli gizli kalmak zorunda olmanın verdiği stres ve korkudan psikolojik bunalıma giriyorlar. Bu yüzden daha ilkokuldan itibaren çocuklara bu insanların da var olduğu, bir arkadaşlarının da böyle olabileceği ve bu insanlara ayrımcılık ve şiddet uygulanmaması gerektiği öğreten bir eğitim verilmelidir. Toplumda eşcinselliğin görünürlüğü sağlanmalıdır. Ayrımcılık ve şiddeti ancak bu şekilde önemli ölçüde azaltabiliriz.
Herkes dinlere inanmıyor.
Eşcinsellik uzun yıllar önce psikolojik rahatsızlık olmaktan çıkarılmıştır. Eşcinselliğin bir psikolojik rahatsızlık olduğuna gösteren tek bir bilimsel kanıt yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adem havva diye bişey yok koca bi yalanNormal bi durum olsaydı ademle havva yerine ademle mahmut olurdu .D