Arama sonuçları: *

1. Mehmet Ali Aladağ

Yasim 13 aileme yuk olmadan nasil para kazanirim

bu yaşta yapabileceğin çek şey parayı har vurup harman savurmamak. eğer okumayı düşünüyorsan derslerine sıkı çalış ama yok ben baba mesleği yapacam diyorsan hafta sonu, kar tatilleri, resmi tatillerde ve yaz tatilinde babanın yanında çalış. belki benimkinin aksine sana para da verirler :) kısaca...
  2. Mehmet Ali Aladağ

Hangi Dine İnanıyorsunuz Neden İnanıyorsunuz

Müslümanım. dindar bir insanım. kesinlikle bir tanrının var olduğunu düşünüyorum çünkü uzay zaman kütleye göre bile değişebilecekken bundan münezzeh bir tanrının olmaması imkansız. çok tanrılı dinleri saçma bulduğum için inanmıyorum. İbrani dinlerden İslam'ı seçmemin de nedeni tanrıyı en güçlü...
  3. Mehmet Ali Aladağ

Teknolojik gelişmenin sınırlarına geldik mi

Eskiden özellikle soğuk savaş ve 2000-2020 li yıllarda teknoloji dört nala gelişiyordu. Gerçekten bir cihaz almak istediğimizde acelesi yoksa 1 2 yıl bekliyorduk ve 3 4 kat daha iyisini aynî fiyata alıyorduk. Şimdi samsungun s25 lansmanından sonra, bilgisayar sektörünün can çırpışmaya...
  4. Mehmet Ali Aladağ

Minecraft oynarken tabletim çöküyor

Samsung galaxy tab s6 lite tabletim var mijecraft oynarken çöküyor oyundan atîyor bazen kendini yeniden başlatıyor oyun modu açık oynuyorum. Nasıl çözebilirim
  5. Mehmet Ali Aladağ

Cehennem sonsuz mu? (sonsuzsa tanrı kötü bir varlık olmuş olmuyor mu)

Sen o kadar nimet ver akıl irade ver onu kusursuz yarat. Sonra o sana inanmasîn sana inananlara hakaret etsin. Ardından ölünce niye sonsuz cehennem. Yav kardeşim kafir neden inanmadığı Allah'ın Cennetini istesin? İsterse bu ne biçim yüssüzlüktür. Ayrıca cehennem konusunda, kafirsen zaten Allaha...
  6. Mehmet Ali Aladağ

Los Angeles Yangınlarının Gerçek Durumu nedir

Zaten her yaz kalifornyada yangınlar olur. Benim anlamadığım kışın ortasında niye oldu. Evet biliyorum los angeles deniz kenarında sıcak bir şehir ama yinede bunun sebep olduğunu zannetmiyorum 1736685475 P*K ve otel yaptıranlar yakıyor 1736685546 Şuan ki zarar 60 milyar dolar değil mi o kadar...
  7. Mehmet Ali Aladağ

Hayda ateist vs müslüman kavgası başlattım yanlışkıkla. Arkadaşlar benim öyle bir iddiam yok zaten "Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor" dedim benim hiçbir iddiam yok hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum
  8. Mehmet Ali Aladağ

Arkadaşlar internette ve özellikle instagramda çok fazla yapay zeka vasıtasıyla hazırlanmış yalan içerikler var. Bu Los Angeles yangınları ne kadar ciddi? Ne kadar maddi ya da can kayıbı var? Tüm Los Angeles yandı mı bilenler bilmiyenlerı aydınlatırsa hoş bir konu olabilir. Bazıları Allah...
  9. Mehmet Ali Aladağ

Bu forumda niye cevap alamıyorum

Aynı durum bende de çok oluyor. Son zamanlarda forumu o kadar sık kullanmadığımdan ve ilgi çeken sorunlar hakkında konular açtığımdan fazla yaşamıyorum bu durumu
  10. Mehmet Ali Aladağ

Cs 1.6 nereden güvenlice indirebilirim

yani kaçak indirirsem raporlanır mıyım
  11. Mehmet Ali Aladağ

yani 25 yıllık oyuna da pek para vermek istemiyorum. çevremdeki herkes bu oyunu korsan oynuyor ben steamden alırsam bana aylarca aklen engelli muamelesi yaparlar
  12. Mehmet Ali Aladağ

Arkadaşımla cs oynamak istiyoruz onun PC bir tek eski oyunları doğru düzgün kaldırıyor. bana bir link attı o da oradan indirmiş ama ben pek güvenemedim size de danışıyım istedim
  13. Mehmet Ali Aladağ

Aoh3 Forumuna katılamıyorum

bu lukasz denen eleman aoh2 de güzel bir diplomasi eklemişti ama aoh3 te ticaret bile yapamıyorsun. bunu hunharca eleştirecektim. ayrıca aoh3 te 100 saatim ve aoh2 de 400+ saatim var bu şimdi mi söylenir
  14. Mehmet Ali Aladağ

Aoh3 Forumuna katılamıyorum

Katılırken her dediklerini yaptım. güçlü bir şifre oluşturdum nickname girdim falan. sonra e posta doğrulaması istedi. defalarca e posta kutumu ve e postamı siteye doğru düzgün girip girmediğimi kontrol ettim. yine olmadı. bu lukasz jakowski ne cenabet adamsa artık, ne oyunu doğru düzgün...
  15. Mehmet Ali Aladağ

Toxic Kızlarla başa nasıl çıkılır

bir sonraki hamlelerini tahmin etmelerine izin verme
  16. Mehmet Ali Aladağ

Roblox indiremiyorum apple

yav o koruma seven mahluka belli olmaz😁 küçük bir kardeşim (7) daha var onun için kapanması iyi oldu da diğer kardeşimle (12) ne güzel oynuyorduk o kötü oldu
  17. Mehmet Ali Aladağ

Değiştirdim zaten yazıyı okumadın mı
  18. Mehmet Ali Aladağ

kardeşim anlamadın mı bilmiyorum. önce vpn açtım sonra da apple hesabımın konumunu ingiltere yaptım. daha ne yapabilirim ki zaten
  19. Mehmet Ali Aladağ

Merhaba arkadaşlar. Ben kardeşimin iPad'ine roblox indirebilmek için apple hesabımın konumunu UK yaptım. Sonrada vpn'e bağlandım ama roblox'u güncelleyemiyorum. Attığım görseldeki hatayı veriyor. Diğer kardeşimin iPad'inde bunu denediğimde her şey sorunsuz ilerlemişti. Şimdi niye böyle oldu anlamadım
  20. Mehmet Ali Aladağ

Ülkede neden yas ilan edilmedi ?

İkisi içinde yas sacma. Yani 50 binden fazla kişinin öldügü depremde bile 1 hafta yas ilan ettik. (Muhtemelen 100 binden fazla öldü)
Top Bottom