Arama sonuçları: *

1. MehmtÇ

Eşgalini En Çok Merak Ettiğiniz Forum Üyeleri?

bil bakalım bende tonlarca ne var :kekw: , neyse suyu cıkmasın
  2. MehmtÇ

dini sizin üzerinizden kullanıp manipüle etmeye çalışan bir şahıs bu KANMAYIN BUNA DOSTLAR , üstelik prime megan fox gibi sanat eserleri dururken bi insan nasıl gay olma fikrini aklından geçirebilir de hem cinsine ilgi duyar. tarafıma atılan iftiralar usulsüzdür ve kendisi de taner tolga hayranıdır.
  3. MehmtÇ

tamamiyle iftiradır sınıftaki erkeklerin toplu eşek şakaları sınıfta olmayışımından yararlanılarak bana yığılmıştır. baş fail ise bu şahıstır kendisi gelecekte tarikat kurmayı bile düşünmüştür.
  4. MehmtÇ

kişi kendinden bilir işi , kendisi kösedir bu arada sakal dediği şeyde saçın faulleri, @BixiBlake köse sanmakta haklısın.
  5. MehmtÇ

Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

bende benden büyük kuzene ( kücüğün dediğimin dayısı ) istediği zaman geç oyna derim şifreyi bilir acar zula oynar ama cocuklar harbi yorar naptığını bilmez kurcalamayı sever. telefonu ise yakın tüm arkadaşlarım şifresini bilir kafalarına göre girebilirler ama aile olarak kimseye vermem bir şey...
  6. MehmtÇ

Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

aynısını kuzende yaşamadım 3 4 ay önce bi süre söyleyesim gelmedi ama 3. seferde tak etti vermiyorum dedim 2 off puff yaptı bi daha da istemedi başka kuzenlerim istese de direk şu kuzenime de vermedim kişisel algılamayın diyorum ailesine geçiyorum miss.
Geri