Arama sonuçları: *

1. Midora

Sigara Nasıl Yok Edilir ?

Sigara zamanla bağımlılık yapan bir şey. Daha fazla içmeden ver birisine gitsin.
  2. Midora

Hepsiburada Kazandıran Çekiliş Tuhaflığı?

Kazandırdıklarımız bölümünde çekilişi yapılıp birisi tarafından kazanılan bütün ürünleri çekiliş tarihi, kazanan bilet no, ürün fotoğrafı vb. bilgilerle paylaşıyorlar çünkü. Zaten bugüne kadar 24 tane araba verdiklerini de oradan öğrendim.
  3. Midora

Hepsiburada Kazandıran Çekiliş Tuhaflığı?

Hepsiburada'nın kazandıran çekiliş adında bir çekiliş bölümü var. Belirli bir ürün için belirli sayıda ve küçük denilebilecek fiyatlara bilet satıyorlar. Bütün biletler satıldığında ya da çekiliş günü geldiğinde çekiliş yapılıyor ve kazanan bilet numarası belirleniyor. Ancak burada şöyle bir...
  4. Midora

Muhasebeci arkadaşlar bir bakabilir mi?

Merhaba, Bu ay ki maaş ödememde bir eksiklik olduğu için IK ile görüştüm. Bu ay başında bana 6 bin civarı bir ek performans primi yatmıştı. Açıklamasına göre vergi muafiyeti bu prim için kullanıldığından maaşımdaki kesinti miktarı fazla olmuş. Ayda 2-3 ödeme yapıldığında böyle bir durum...
  5. Midora

Beyler benim psikolojim artık kaldırmıyor.

Hocam inan maddi olarak yardım edilecek bir sey yok. Param hazir zaten. Tek istediğim kafama gore uygun kampanyali bir sistem alip bu olayi kapatmak. Şu sistemi kacirdim diye kendimi yiyorum dunden beri. Yok baktim piyasaya ayni fiyata olan makineler cidden cok kotu.
  6. Midora

10k butce ayirmistim normalde monitor dahil. Bu son sistemi cok begendim ama yetisemedim. Ayni ayarda birsey bulsam hic dusunmem alirim. Monitoru gec alirim gerekirse.
  7. Midora

Yahu 9 yıllık laptopum bozuldu 7 ay önce. Zaten artık ölmüştü cihaz. Sırf tarayıcı açıkken fanlar deli gibi çalışıyordu. Aylardır sistem toplamak için uğraşıyorum ama yok Allah yok. Ya parça yok ya stok yok ya çok pahalı. İstediğim gibi bir sistem toplayamadan kafayı kırdım artık. Millet...
Top Bottom