Merhaba, arkadaşlar bir eşşeklik yaptım çok merak ediyodum bugün 1 paket muratti rosso aldım, gerçekten tadı rezaletmiş berbat ötesi birşeymiş sigara. Merakımdan aldım 1 paket ve geriye 19 dal kaldı verdiğim paraya yazık olmaması için ne yapmam lazım birine mi versem yoksa direkt atayım mı balkondan aşağı ?, içtikten sonra biraz rahatlattı uykum geldi ama gerçekten berbat ötesi tadı ve kokusu öğrenmiş oldum ve bir daha ağzıma sürmeyeceğim. Ben sigarayı tadı iyi olan bir şey sanıyodum bunu nasıl içebiliyorsunuz bildiğin kağıt yakıp içmek bu.
Sonuç: Sigarayı beğenmedikten 1 gün sonra boşa gitmesin diye 3-4 dal içtim ve sanki o dumana alışmışım gibi oldu içmek istedim hep normal gibi geldi kokusu ve tadı, aynı günün gecesi kuru öksürük ve balgam aynı zamanda kalp ve ciğerlerimde ağrı hissettim bende kırdım attım sigarayı bu kadar kısa sürede bağımlılık oluşturduğunu düşünmüyordum az da olsa hala canım çekiyor.
Sonuç: Sigarayı beğenmedikten 1 gün sonra boşa gitmesin diye 3-4 dal içtim ve sanki o dumana alışmışım gibi oldu içmek istedim hep normal gibi geldi kokusu ve tadı, aynı günün gecesi kuru öksürük ve balgam aynı zamanda kalp ve ciğerlerimde ağrı hissettim bende kırdım attım sigarayı bu kadar kısa sürede bağımlılık oluşturduğunu düşünmüyordum az da olsa hala canım çekiyor.
Son düzenleme: