Arama sonuçları: *

1. M

Beni bir şey ısırdı.

Yani geldi ama saçma buldum. 1717531443 Dün gece sıkıntı yoktu. Bu gece ne olacak bakalım.
  2. M

Beni bir şey ısırdı.

herkesin kılı kendine
  3. M

Beni bir şey ısırdı.

Hastaneye gitmeye gerek var mı bu durumda? Artı olarak başkalarına bulaştırır mıyım? 1717439700 odada pek eşya yok ve duvarlar beyaz. gece böcek aradım ama bulamadım, yani sinek değil büyük ihtimalle.
  4. M

Beni bir şey ısırdı.

yapma işe gidicem
  5. M

Beni bir şey ısırdı.

Aynı bacağımın bacağımda da böyle bir ısırık benzeri bir şey de var şimdi fark ettim. 1717372879 Bildiğin etimi yemiş a. Pire, uyuz vs. değildir umarım 😰
  6. M

Beni bir şey ısırdı.

Hocam sivrisinek böyle olmaz ya. Bu arada yatarken her yerim açıktı.
  7. M

Beni bir şey ısırdı.

Biraz önce ayak bileğimdeki kaşıntıya uyandım. Bu ne ısırığına benziyor bilen var mı? Sabunla yıkayınca hafifledi.
  8. M

Bayramda Köprüler Ücretsiz Değil Miydi?

Ücretsiz değilmiş köprüler.
  9. M

Direkt gelen mesajı atıyorum. "XXX aracınız ile 12.04.2024 15:08 İstanbul-İzmir Otoyolu 21 - Köprü gişesinden İhlalli (Ödemesiz) geçilmiştir. "
  10. M

Geçen Cuma günü 3. köprüden geçmiştik, şimdi ihlalli geçiş cezası gelmiş.
  11. M

Uyuz mu oldum, yardım edin

Yok çıkmıyor. Acile gittim değil dediler.
  12. M

Randevu da yok, haftasonu poliklinikler de çalışmıyormuş. Acile gitsem mi diye düşünüyorum.
  13. M

Geçenlerde instagramda görmüştüm birleşiyorlarmış galiba. 1696625338 Tam da en olmayacak zamanda denk geldi.
  14. M

Nasıl hızlıca zayıflarım

Fiziksel aktiviten ne durumda günlük
  15. M

İki gündür el bileğime yakın yerde böyle yara gibi bir şey var, ve kaşınıyor da. Uyuz mudur bilen var mı ya gece gece kaldım.
  16. M

Pendikten Sabiha Gökçen'e Gidiş

Cevaplarınız için teşekkürler ama benim gideceğim yer THY Teknik (THY Teknik A.Ş., Sanayi, Havaalanı İç Yolu Caddesi Sabiha Gökçen Havaalanı E Kapısı No:3, 34906 Pendik/İstanbul), o da havalimanı terminalinin arkasındaymış. Bu yüzden KM77/KM24, ardından Pendik-Ramazanoğlu minübüsüne bineceğim...
  17. M

Havalimanının içinden thy teknik'e geçilmiyor galiba, benim güzergah yine değişti. Neyse daha birkaç haftam var neyse ki.
  18. M

Yalova
  19. M

132H'nin de saatleri sıkıntı geldi. Ben sabah 10'da İDO'ya binip 10:45'te Pendik'te ineceğim. En iyisi metroyla gitmek galiba.
  20. M

Ben bir ayrıntıyı unuttum, THT Teknik'in olduğu Sabiha Gökçen Havalimanı E Kapısına gideceğim aslında, orası da terminal kısmının arkasındaymış.
Top Bottom