sağlıklı bir yol mu istiyorsun yoksa kiloyu vereyimde nasıl olduğu önemli değil bir program mıİyi akşamlar arkadaşlar yaşım 16 boyum 1.75 kilom 80-85 civari hızlı şekilde zayıflamak istiyorum diyet programı yazabilirmisiniz nasıl hızlıca kilo verebilirim iyi akşamlar tekrardan)
Kiloyu vereyim gerisi pek önemli değilsağlıklı bir yol mu istiyorsun yoksa kiloyu vereyimde nasıl olduğu önemli değil bir program mı
Yürüyüş yapıyorumFiziksel aktiviten ne durumda günlük
o zaman günde 1200 kalori civarı al genellikle sebze ve protein ye ve şu an olduğundan 2 kat daha hareketli ol garanti kilo verirsin kalori saymayı unutma amaKiloyu vereyim gerisi pek önemli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi akşamlar arkadaşlar yaşım 16 boyum 1.75 kilom 80-85 civari hızlı şekilde zayıflamak istiyorum diyet programı yazabilirmisiniz nasıl hızlıca kilo verebilirim iyi akşamlar tekrardan)
kalori açığı oluşturup egzersiz yapacaksın şeker tüketmeyeceksin protein odaklı beslenmeye bakİyi akşamlar arkadaşlar yaşım 16 boyum 1.75 kilom 80-85 civari hızlı şekilde zayıflamak istiyorum diyet programı yazabilirmisiniz nasıl hızlıca kilo verebilirim iyi akşamlar tekrardan)
Hocam demeyin öyle pişman olursunuz ilerde.Kiloyu vereyim gerisi pek önemli değil