Maalesef meyve suyu snedromuna yakalanmış.. çok nadir olan ancak bir o kadarda tehlikeli bir hastalık. Üzülerek söylüyorum ki eğer haraket ettirirsen dökülür ve vefat eder.
Kolaylıklar dilerim… :cry:
Bence hergün 2 sınava çalışmak zorunda değildin :D 1 dönem 2 ay falan sürüyor yani bu 2 ay boyunca okula gitmeyip son gün çalıştıysan bu notlar normal ama 2 ay boyunca vaktin varken suçu günde 2 tane sınav olmasına atıyorsan komik olur. Yanlış anlamada son gün sokaktan bir adamı alıp çalışmasını...
Zaten gitmek zor olduğu için huzur ülkeleri bence :d Türkiyede milyonlarca mülteci olduğunu isteyenin vatandaşlık bile alabildiğini düşünürsek bu fikri fazlasıyla tasdikliyor.
Dil derdi olmasa iskandinav ülkelerinden birisi iyi olur aslında isveç te ingilizce de baya konuşulan bir dil ama gitmek daha zor gibi geliyor o yüzden klasik Amerika’dan devam hocam.
Hayatını düzene sok, uyku saatlerini düzenle. Gündüz çalışmıyorsan, bir uğraşın yoksa çık dışarı biraz dolaş belki birisiyle tanışırsın konuşursun, iyi gelir hiç olmazsa kendine bir uğraş bul. Hobi edin, çalış bişiler yap ama boş durma.
Mutfak kısmını içerisini bilemem ama eti vs gözümüzün önünde pişirmeleri, döneri gözümüzün önünde kesmeleri bana güven katıyor. O köfteler sıfırdan nasıl yapılıyor vs bilmiyorum ama ekstra çaba sarfetmedikleri sürece çokta pis olamaz. Eldiven takıp steril bir ortamda yaptıkları sürece tamam gibi.