Arama sonuçları: *

1. MonteCapz

Okulda Dövdüğüm Çoçuk Hala Rüyalarıma Giriyor

sapıkmış
  2. MonteCapz

Güvercin sabahtan beri camımda duruyor ne yapmalıyım?

Maalesef meyve suyu snedromuna yakalanmış.. çok nadir olan ancak bir o kadarda tehlikeli bir hastalık. Üzülerek söylüyorum ki eğer haraket ettirirsen dökülür ve vefat eder. Kolaylıklar dilerim… :cry:
  3. MonteCapz

Şehrinizde Ekmek Fİyatları Ne Kadar

10 lira
  4. MonteCapz

Notlar çok düşük geldi

Bide günde 2 sınav olmasından şikayetçi şaka gibi
  5. MonteCapz

Notlar çok düşük geldi

Bence hergün 2 sınava çalışmak zorunda değildin :D 1 dönem 2 ay falan sürüyor yani bu 2 ay boyunca okula gitmeyip son gün çalıştıysan bu notlar normal ama 2 ay boyunca vaktin varken suçu günde 2 tane sınav olmasına atıyorsan komik olur. Yanlış anlamada son gün sokaktan bir adamı alıp çalışmasını...
  6. MonteCapz

SEVİPTE SEVİLMEYENLER GELEBİLİR Mİ Lütfen?

Dayı Türkçe konuş Osmanlıca katma be bişi anlamıyom
  7. MonteCapz

Bu forma orjinalmidir

Orjinal gibi duruyo
  8. MonteCapz

Trafikde Geçiş Üstünlüğüne Sahip Araçların Sıralaması Nasıl Olmalıdır?

Anladığım kadarıyla Organ Nakil>Ambulans Kaynak: https://www.otosor.com.tr/blog/otomobil-sozlugu/gecis-ustunlugu-nedir
  9. MonteCapz

Hepimizi kandırdılar

Tyler Durden mısın sen
  10. MonteCapz

Hayallerinizdeki ülkeler?

Zaten gitmek zor olduğu için huzur ülkeleri bence :d Türkiyede milyonlarca mülteci olduğunu isteyenin vatandaşlık bile alabildiğini düşünürsek bu fikri fazlasıyla tasdikliyor.
  11. MonteCapz

Hayallerinizdeki ülkeler?

Dil derdi olmasa iskandinav ülkelerinden birisi iyi olur aslında isveç te ingilizce de baya konuşulan bir dil ama gitmek daha zor gibi geliyor o yüzden klasik Amerika’dan devam hocam.
  12. MonteCapz

Öküz gibi nasıl olabilirim

Benimde aklıma aynı şey geldi tam atıcaktım :ROFLMAO:
  13. MonteCapz

🔥 HAYIRDIR? BAHÇELİ'NİN FİYASKOSUNA ERDOĞANDAN DESTEK GELDİ!?

Bolbol yap bizde yiyelim.
  14. MonteCapz

Odama neler yapabilirim

düzgün bi tane sandalye çek artı bi dolap aldığın zaman mis gibi olur
  15. MonteCapz

Herkes Laptop özelliklerini yazsın

Hp Victus 3060 r7 5800h
  16. MonteCapz

Galiba Deliriyorum, Yardım Edin

Hayatını düzene sok, uyku saatlerini düzenle. Gündüz çalışmıyorsan, bir uğraşın yoksa çık dışarı biraz dolaş belki birisiyle tanışırsın konuşursun, iyi gelir hiç olmazsa kendine bir uğraş bul. Hobi edin, çalış bişiler yap ama boş durma.
  17. MonteCapz

Ücretsiz kargo nasil gonderebilirim

Bende bugatti alıcaktımda ücretsiz nasıl alabilirim? Sahibindende kontrol ettiğimde 165 Milyon TL yazıyor?
  18. MonteCapz

Vozol satışı yasalmı (18 yaş altına)

Türkiyede yasak direk normalde ama 10 yaşındaki çocuğa bile satıyorlar.
  19. MonteCapz

Abdullah Bey'e özelden ulaşamıyorum

Geçenlerde Abdullah abi bana doğum günü hediyesi al diye konu açmıştı birisi sen düşün. Sırf makarasına yazan bile kaç kişi vardır.
  20. MonteCapz

Köfteci Yusuf'un yanında mısınız?

Mutfak kısmını içerisini bilemem ama eti vs gözümüzün önünde pişirmeleri, döneri gözümüzün önünde kesmeleri bana güven katıyor. O köfteler sıfırdan nasıl yapılıyor vs bilmiyorum ama ekstra çaba sarfetmedikleri sürece çokta pis olamaz. Eldiven takıp steril bir ortamda yaptıkları sürece tamam gibi.
Top Bottom