bugün yedim lezzeti yerinde patatesler tazeydi. tam ekmek yedim doyuruculuğu 7/10 diyebilirim.Kardeşlerim emin olun ki bunların hepsi bir iftira yusuf abinin çok yakından tanıdığıyım kaç defa fabrikaya gittim ailemi yemeğe götürdüm ailemle iftar yaptık bu olaylar gerçek olsa ben bilirdim ve ailemi asla ne götürür ne yedirir içirirdim şubelerinde bursa nilüfer ve istanbul yolundaki şubesinin sahibi benim manevi abim dir bu gündemi değiştirmeye çalışmasınlar kesinlikle izin vermeyin.
Videosunu izlemedin mi adam kaçmamış biryere, Yusuf abinin önümüze garson kıyafetiyle tabak koyduğunu bilirim adam işine çok düşkün. Klasik patronlar gibi değil çalışanların arasında komi gibi anlayamazsın yani patron bu desem şaşırırsın.Ben doğru olduğunu düşünüyorum galiba zaten 2 restoranında çıkmış hadi hepsinde çıktı diyelim bu kurum yeni çıkmadı buzamana kadar neden böyle bir olay yoktu ama o restorantın sahibi yurt dışına kaçtı gibi duyumlar gördüm eğer gerçekse bu olayda doğrudur kacmadiysa komplo olma olasılığı yüksektir diye düşünüyorum
herkes hijyenini överken sen rezalet diyorsun şimdi biz kime inanalım hangi şubede çalıştıneski bi çalışan olarak hijyen açısından sınıfta kalmış rezalet bir firma. o yüzden haberler doğruysa şaşırmam.
bursada birden fazla şubede çalıştım. değişen tek şey müşteri diyebilirim.herkes hijyenini överken sen rezalet diyorsun şimdi biz kime inanalım hangi şubede çalıştın
Mutfak kısmını içerisini bilemem ama eti vs gözümüzün önünde pişirmeleri, döneri gözümüzün önünde kesmeleri bana güven katıyor. O köfteler sıfırdan nasıl yapılıyor vs bilmiyorum ama ekstra çaba sarfetmedikleri sürece çokta pis olamaz. Eldiven takıp steril bir ortamda yaptıkları sürece tamam gibi.bursada birden fazla şubede çalıştım. değişen tek şey müşteri diyebilirim.