Neler Yeni

Köfteci Yusuf'un yanında mısınız?

KÖFTECİ YUSUF

• Oy kullanan toplam üye
    115

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Satürn

Farex

80+ Silver
Kardeşlerim emin olun ki bunların hepsi bir iftira yusuf abinin çok yakından tanıdığıyım kaç defa fabrikaya gittim ailemi yemeğe götürdüm ailemle iftar yaptık bu olaylar gerçek olsa ben bilirdim ve ailemi asla ne götürür ne yedirir içirirdim şubelerinde bursa nilüfer ve istanbul yolundaki şubesinin sahibi benim manevi abim dir bu gündemi değiştirmeye çalışmasınlar kesinlikle izin vermeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Ben doğru olduğunu düşünüyorum galiba zaten 2 restoranında çıkmış hadi hepsinde çıktı diyelim bu kurum yeni çıkmadı buzamana kadar neden böyle bir olay yoktu ama o restorantın sahibi yurt dışına kaçtı gibi duyumlar gördüm eğer gerçekse bu olayda doğrudur kacmadiysa komplo olma olasılığı yüksektir diye düşünüyorum

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Kardeşlerim emin olun ki bunların hepsi bir iftira yusuf abinin çok yakından tanıdığıyım kaç defa fabrikaya gittim ailemi yemeğe götürdüm ailemle iftar yaptık bu olaylar gerçek olsa ben bilirdim ve ailemi asla ne götürür ne yedirir içirirdim şubelerinde bursa nilüfer ve istanbul yolundaki şubesinin sahibi benim manevi abim dir bu gündemi değiştirmeye çalışmasınlar kesinlikle izin vermeyin.
bugün yedim lezzeti yerinde patatesler tazeydi. tam ekmek yedim doyuruculuğu 7/10 diyebilirim.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
2 haftaya herkesin unutacagi gundemi degistirmek icin cikmis luzumsuz bir olay

The Semih

80+ Gold
Ben doğru olduğunu düşünüyorum galiba zaten 2 restoranında çıkmış hadi hepsinde çıktı diyelim bu kurum yeni çıkmadı buzamana kadar neden böyle bir olay yoktu ama o restorantın sahibi yurt dışına kaçtı gibi duyumlar gördüm eğer gerçekse bu olayda doğrudur kacmadiysa komplo olma olasılığı yüksektir diye düşünüyorum
Videosunu izlemedin mi adam kaçmamış biryere, Yusuf abinin önümüze garson kıyafetiyle tabak koyduğunu bilirim adam işine çok düşkün. Klasik patronlar gibi değil çalışanların arasında komi gibi anlayamazsın yani patron bu desem şaşırırsın.

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
eski bi çalışan olarak hijyen açısından sınıfta kalmış rezalet bir firma. o yüzden haberler doğruysa şaşırmam.

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
gündemı degıstırmek ıcın yapılan muhabbet koftecı yusuf hükümetten daha guvenılır

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
eski bi çalışan olarak hijyen açısından sınıfta kalmış rezalet bir firma. o yüzden haberler doğruysa şaşırmam.
herkes hijyenini överken sen rezalet diyorsun şimdi biz kime inanalım hangi şubede çalıştın

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
bursada birden fazla şubede çalıştım. değişen tek şey müşteri diyebilirim.
Mutfak kısmını içerisini bilemem ama eti vs gözümüzün önünde pişirmeleri, döneri gözümüzün önünde kesmeleri bana güven katıyor. O köfteler sıfırdan nasıl yapılıyor vs bilmiyorum ama ekstra çaba sarfetmedikleri sürece çokta pis olamaz. Eldiven takıp steril bir ortamda yaptıkları sürece tamam gibi.

Top Bottom