gece 2de İnternete girip uykundan feragat etmek en büyük hatalarından birisi şu anda motivasyonunu kendin belirle kendi hayat koşullarını tam olarak ancak kendin bilebilirsin başka birisinin sözünün çok da bir anlamı yok eğer netlerin yükselmiyorsa farklı bir şeyler dene hep aynı şeyi yaparak...
çok güzel bir soru sana şöyle anlatayım şimdi şirketin sahibi şirketi bizzat borçlarıyla üstlenirse olan sahibe olur, fakat borçlar marka üzerinden alınırsa kurucuya bir şey olmaz diye okumuştum yıllar önce yanlışım varsa düzeltin
kaynak:Homo Sapiens isimli kitaptı galiba
yapmaz mı her şeyi beklerim ben onda benim arkadaş yedi dinozora dönüştü şaka maka bilmiyorum ama gerçekten yerken yediğin şeyin zararlı olduğunu hissediyorsun vücut bi şeyler ters diyo
ben sadece forumdan arkadaşı değilim ki bruhh ayrıca insan yüzü görmek bazen sıkıntılı olabiliyor. İnsan içinde yaşadığım dönem (pandemi öncesi) kendime görünmezlik yeteneği edindim,.Bulunduğum ortamlarda insanlar varlığımın farkına bile varmıyor
ilaçlar cidden sıkıntılı. dudaklar kuruyor, cilt kuruyor, saçlar yağlanmıyor,ilk bir hafta ağızda bir leş tadı. galiba ilacın olayı cildi kurutarak sivilceyi de kurutmak