Arama sonuçları: *

1. Mriguana

DA Forum Hangi Irktan?

genellikle Akdeniz çevresinde bulunurlar toros dağlarından dolayı göçebe oldukları için hayvancılıkla ilgilenirler
  2. Mriguana

DA Forum Hangi Irktan?

Yörük denilen millet göçebe Türkmenlerdir, ben de yörüğüm, Türk oylama daha doğru olurdu
  3. Mriguana

Karne şablonu gerekli

resmi bir belge bu atılması da suç teşkil ediyor
  4. Mriguana

YKS konusunda yardımcı olabilecek var mı?

gece 2de İnternete girip uykundan feragat etmek en büyük hatalarından birisi şu anda motivasyonunu kendin belirle kendi hayat koşullarını tam olarak ancak kendin bilebilirsin başka birisinin sözünün çok da bir anlamı yok eğer netlerin yükselmiyorsa farklı bir şeyler dene hep aynı şeyi yaparak...
  5. Mriguana

Şahıs Şirketi Batarsa/İflas ederse Ne Olur?

çok güzel bir soru sana şöyle anlatayım şimdi şirketin sahibi şirketi bizzat borçlarıyla üstlenirse olan sahibe olur, fakat borçlar marka üzerinden alınırsa kurucuya bir şey olmaz diye okumuştum yıllar önce yanlışım varsa düzeltin kaynak:Homo Sapiens isimli kitaptı galiba
  6. Mriguana

Noodle Kısırlık Yapar mı?

yapmaz mı her şeyi beklerim ben onda benim arkadaş yedi dinozora dönüştü şaka maka bilmiyorum ama gerçekten yerken yediğin şeyin zararlı olduğunu hissediyorsun vücut bi şeyler ters diyo
  7. Mriguana

Donanım Arşivinde Ban yememe sebep olan Video (2017)

Amacın forumdan ban mı yemek
  8. Mriguana

çok yalan söylüyorum

ben de çok yalan söylüyorum ama sevgilim yok
  9. Mriguana

Asosyallik Nasıl Bırakılır ?

ben sadece forumdan arkadaşı değilim ki bruhh ayrıca insan yüzü görmek bazen sıkıntılı olabiliyor. İnsan içinde yaşadığım dönem (pandemi öncesi) kendime görünmezlik yeteneği edindim,.Bulunduğum ortamlarda insanlar varlığımın farkına bile varmıyor
  10. Mriguana

Sivilceler için en iyi ilaç

doktor bir de en önemlisi kesinlikle Fast food, cips ve çekirdek yeme beni onlar bitirdi doktora gittim
  11. Mriguana

Asosyallik Nasıl Bırakılır ?

lan ne ara bize tahammül edemez oldn bruhh
  12. Mriguana

Sivilceler için en iyi ilaç

ilaçlar cidden sıkıntılı. dudaklar kuruyor, cilt kuruyor, saçlar yağlanmıyor,ilk bir hafta ağızda bir leş tadı. galiba ilacın olayı cildi kurutarak sivilceyi de kurutmak
  13. Mriguana

Ölüme en yakın olduğunuz an ne zamandı?

anayolda bisiklet sürüyordum hafif de çakır keyftim tanıdık biri durdurdu yoksa girerdim bi yerlere(ana yol dediğim işlek bir cadde)
  14. Mriguana

Fitne fesat seven varmı (seven neden sever?)

sarıyo
  15. Mriguana

Hamburger vs pizza sizce hangisi

ya karnım acıktı ya odadan da çıkamam şimdi ses olur.ddd
  16. Mriguana

Vatan teknik servis süresi

Adamlar bana sürenin 21 iş günü olduğunu söyledi. Bu süre ben ürünü verdikten sonra mı başlıyor yoksa ürün servise ulaştıktan sonra mı?
  17. Mriguana

Foruma girerken sürekli bulmaca çıkıyor.

ne komik adamsın öyle lichess ukdsi 2000 olan birine söylüyorsun bunu
  18. Mriguana

Sizce Yaşamak İçin Hangi Ülke En İyisi

Japonya
  19. Mriguana

Yarın okulda öğretmene nasıl bir bahane bulabilirim ?

Bence sen Türkçe öğretmenine gözükme
  20. Mriguana

Bilgisayarımı nasıl bozabilirim ? ! Açıklamayı oku !

bilgisayar çalışırken kabloyu çek bunu 20 kez falan yap
Top Bottom