Kral sen birşeyler biliyor gibisin ama bazı yerleride bilmiyor gibisin. Sen kimsin nesin?root yetkisi yok yapamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
isletim sistemi ne
Bozamadan mavi ekran verir bunu deneyen bi tanıdığım vardıkardeşim bence fanları sök işlemçi fanını ne varsa sonra zorlayabildiğin kadar zorla güç kaynağıyla oyna falan diyecem yangın çıkar şimdi hiç mazallah.
Anakarttaki kondansatörün birini elinle söküp götür sonra da bilgisayarı çalıştırArkadaşlar benim bir 16 senelik kasam pancar motoru gibi ses çıkarıyor ve max payne 1 de bile kasıyo babama yeni kasa aldırtmam lazım onun içinde gözü önünde bozmam lazım varmı böyle verebilceğiniz taktik yoksa BEN ELİMLE KIRCAM YANIMDA BALTA DURUYOR varmı kökten bozma yada program la bozma şöyle kablo ile bozabilceğim bir yer varsa söyleyin ben bıktım ramlerin kondansatörler patlak yazarken donuyor cevaplarınızı bekliyorum
Oldukca yaratıcıPsu tuşunu 0 a al sonra o tuşu çıkar kimse neden bozulduğu anlayamaz ayrıca tam olsun diye OC yap
bilgisayarı düz kontak mı çalıştırayım ?Bozamadan mavi ekran verir bunu deneyen bi tanıdığım vardı
Anakarttaki kondansatörün birini elinle söküp götür sonra da bilgisayarı çalıştır
Ama dikkat et yangın çıkabilir bi yangın söndürücü tüp yada un torbası bulundur yanında her ihtimale karşı
Kondansatör ne dersen şu minik pil benzeri şey
Oldukca yaratıcı
doru diyon ama babamın önünde bozulsa sorun olmaz toplıyacağım sistem şupcyi bozma
babana güzelce o bilgisayarın eski olduğunu söyle ve artık yetmediğini söyle
kabul etmezse onu pcyi yükseltmeye ikna et anakartın 775pinse x3440 tak birde bütçene göre ekran kartı ve ram yükselt
asla bir pcyi yenisini aldırmak için bozma baban çakarsa pcsiz kalırsın