Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Kalp krizi mi geçiriyorum.

Kalp krizi olsun veya olmasın zaten bu belirtilerle çoktan hastaneye gitmiş olman lazım. Sağlık konularını doktorun olmadığı rastgele bir teknoloji forumunda açmak saçmalık.
  2. Mustafa Zahid

Spor için boyum uzar mı

Skinny fat olmayacağını varsayarsak minimum 85 kilo falan olman gerekir.
  3. Mustafa Zahid

19 Yaşında Askere Gidilir mi?

Üniversite veya halihazırda bir işin falan yoksa bence 19'unda erkenden gidip askerliğini aradan çıkarabilirsin.
  4. Mustafa Zahid

İbrahim ''EBO'' Tilaver hakkında düşünceleriniz nelerdir

Cok da umursancak bir mesele degil. Sonucta bu kisinin normal yasantisinda ne yaptigini, ideolojisinin nasil oldugunu umursamiyoruz. Aksine yaptigi ise bakiyoruz. Kendisini her yerde PR manager olarak tanitiyor, bir etnik köken savunucusu olarak degil. Kendisi "yapiyorum" dedigi isinde de gayet...
  5. Mustafa Zahid

Babamla birlikte çalışıcam tavsiye

Babayla beraber çalışmak bence gençliğinde yaşayabileceğin en keyifli şeylerden biri. Sana öğretmek için arada sırada tabi ki normal işçilerden bile daha fazla ses yükseltebilir ama eninde sonunda belki baban kendi işini ileride sana devredecek.
  6. Mustafa Zahid

17 Yaşındayım ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

Zekilik hakkinda yaptigin yoruma katiliyorum ama yaptigin bu yorum biraz "Herkes okumak zorunda ve herkes okuyarak basarabilir" tarzi bir kapiya aciliyor. Sahsen ben derslerinde basarili, dis okumayi ve Almanca ögrenmeyi hedefleyen biriyim ancak bana gelip desen ki liseden sonra okumana gerek...
  7. Mustafa Zahid

Spotify Ailemize +1 Lazım

Valla ben de ikisi de var, ama cidden YT Music kullanirken kafayi yiyorum yani bi uygulama hic mi optimize olmaz, tusa tikliyorum ya takilarak geciyor ya algilamiyor kafayi yedirtiyor. Ha ama böyle normal sen ben gibi kisilerin bile öyle müzik yüklemesi iyi bir sey cünkü her duydugun sarki illa...
  8. Mustafa Zahid

Babam normal mi? ?

Allah korusun babanı bir gün tekrar göremezsen o zaman anlarsın sana karşı gösterdiği bu güzel ilgiyi. Yani okuyup da anladığıma göre baban sana değer veren birisi gibi duruyor ve senle böyle şeyler konuşurken iyiliğini düşünüyor. Bence sen de bu duruma biraz pozitif bakıp babana karşı bakış...
  9. Mustafa Zahid

⚠️ ‼️ WALMART TÜRKİYEYE GELİYOR ‼️ 🚨

Ben sanmiyorum BIM, SOK gibi TR genelinde lafi gecen markalarin arasinda hayatta kalabilecegini.
  10. Mustafa Zahid

Türkiyede oyun kültürü olmaması

yasim ilerledikce bilgisayara karsi hevesim azaliyor, gerci bu derslerimin agirligindan da olabilir bilmiyorum. disarida böyle sacma oyunlarin muhabbetini yapanlar genelde bos bi ise yaramayan insanlar oluyor. disarda insanlarla oyun konusmak yerine baska bir sey konusmani öneririm
  11. Mustafa Zahid

İnternet ten nasıl harçlık kazanabilirim

PayPal ülkemizde hala aktif olsaydı internetten para kazanmak çok kolay olurdu ama nafile. Konuya cevap olarak, internetten para kazanmak freelance bir iş yapmadığın sürece hemen olamaz. Zaten freelance sitelerinde ilan açarsan bir an müşteri de bulamazsın. Anca kendin basit yazı yazma işleriyle...
  12. Mustafa Zahid

su orucu yapan varmı

Haklısın. Ben de sporla beraber bir süredir şeker, beyaz ekmek, abur cubur tarzı şeyleri komple keserek sivilcelerimden vesayre kurtuldum. Bazen biraz cips, çerez yediğim oluyor ve diğerki güne direkt yüzümde sivilce oluşuyor. Su oruçu tutup da sivilcelerden kurtulman veya vücuttaki tüm su ve...
  13. Mustafa Zahid

Bulk yaparken obez olucam

Clean bulka düş. Büyük ihtimal şu an dirty bulk yapıyorsundur. Günlük 40-50gram yağ, kilo x2 protein ve geri kalanını karbonhidrat bas öyle yap sporunu.
  14. Mustafa Zahid

günde 6 litre su ideal mi

Ben de kreatin ve birkaç hap kullanıp üstüne bir de spora gidiyor olmama ragmen günde 5 litreyi geçince hem çok tuvaletim geliyor hem de idrarım renksiz çıkıyor. Eğer senin idrarın hala sarı çıkıyorsa ya böbreğinde bir sorun var ya da gün içinde çok fazla terliyorsun. Yani spor yaptığın günler 4...
  15. Mustafa Zahid

En sevdiğiniz araba?

Bi bundan bi bundanın olucak keyfine bakarsın vallaha billaha.
  16. Mustafa Zahid

vakifbank word ila yapi kredi word aynimi?

World taksitleri şirketler için kapattı, kişisel kartlar için de 2'ye indirdi diye biliyorum. Tam emin değilim ama çalıştığım yerde abim muhasebeci oradan duydum öyle hatırlıyorum.
  17. Mustafa Zahid

Pirinç vs Bulgur Pilavı

Dediğin şey osmancık, baldo tarzı pirinçler için geçerli. Yasemin veya basmati falan pek öyle sayılmaz.
  18. Mustafa Zahid

Bu spor programı nasıldır?

Hocanın verdiği programda eklenip çıkarılması veya set sayıları düzeltilmesi gerekilen bazı şeyler var ancak arkadaşının kendisini bilgili sanıp sana böyle program sunması gerçekten çok komiğime gitti. Bu arada 3 hafta fullbody programı bırakıp PPL-Split programlara geçmen için yeterli bir süre...
  19. Mustafa Zahid

Bilek güreşi sizce bir spor mu?

Spor kelimesinin anlamına bakılınca bilek güreşi de gayet kabul edilebilir bir spor sayılır.
  20. Mustafa Zahid

Evde Tekim Ne Yapıyım?

Gece mideyi durduramama sebebin birkaç şeyden dolayı olabilir: 1) Glisemik indeksi düşük yiyecekleri fazla tüketip kendini hızlı doyurup hızlı acıktırmak, bu yüzden ister istemez vücuda fazla kalori alman. 2) Erken kalkıp erken uyumadığın için gece vakti çok boş oluyorsun ve 1. maddeye bağlı...
Top Bottom