Arama sonuçları: *

1. MustafaaY

Tradeit.gg Trade Locked nedir

DMarket
  2. MustafaaY

Bu bütçemi aşıyor 240-260 arası 0.163 float skin var onu alıcam da 2-4 gün de beklemek istemiyorum steam fiyatı 310 tl civarı alsammı karar veremedim. 1696029469 Bu çok daha iyi bunu alırım alırsam
  3. MustafaaY

Steam fiyatının baya aşağısında olduğu için bu siteden skin alıcağım, ama trade locked 2 days yazıyor bunun olayını çözemedim.
  4. MustafaaY

IPTV Firma Önerisi İstiyorum

Özele bakarmısın
  5. MustafaaY

Sinemada 3D film izlenirmi

Yeni çıkacak olan spiderman izleyicem sinemada 3D ve 2D seçenekleri mevcut 3D izlenirmi kaliteyi bozar mı?
  6. MustafaaY

Yeni aldığım ayakkabıyı geri almam dedi

Valla birdaha pahalı ayakkabıyı dükkanlardan alırsam ne olayım hevesle aldık hüsrana döndük. İade almazsa rezil ederim onları orijinal diye satılan ürün çakma çıktı diye.
  7. MustafaaY

Ne diye bilgi alayım teşekürler bu arada
  8. MustafaaY

Fiş vs vermedi şikayet etsem tüketici hakem heyetine 1638912655 Fiş vs vermedi şikayet etsem tüketici hakem heyetine Fiş vermedi bana 1638912735 Bana giydiğin için iade almam diyor ama bir küçüğünü varsa veririm diyor lan zaten orijinal diye sattığın mal çakma çıktı zaten
  9. MustafaaY

Dün 300₺ bot aldım denedim ayağıma da olmuştu biraz aceleye geldi zaten. Bugün 2 saat yakın giydim bot ayağıma büyük geldi bayağı rahatsız ediyor dükkanı aradım iade alamayız küçüğü varsa onu veririz ya da küçültürüz iade alamayız dediler, iade almıyorsun küçüğünü veriyorsun nasıl iş anlamadım...
  10. MustafaaY

Kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz İptv Önerisi Lazım

muustafaaa_y yazabilirsin
  11. MustafaaY

Kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz İptv Önerisi Lazım

Malum fahiş fiyatlar yüzünden çözümü iptv de buluyoruz. Maç için Serverları sağlam kalitesi iyi sorun yaşamadan kullanabileceğim iptv öneriniz varmı tv için alıcam fiyatı farketmez
  12. MustafaaY

Yabancıların sistem toplama rahatlığı :D

Abi gece gece çok fena morelimi bozdun ya yemin ediyorum
Top Bottom