Neler Yeni

Yeni aldığım ayakkabıyı geri almam dedi

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Dün 300₺ bot aldım denedim ayağıma da olmuştu biraz aceleye geldi zaten. Bugün 2 saat yakın giydim bot ayağıma büyük geldi bayağı rahatsız ediyor dükkanı aradım iade alamayız küçüğü varsa onu veririz ya da küçültürüz iade alamayız dediler, iade almıyorsun küçüğünü veriyorsun nasıl iş anlamadım alırken orijinal mi dedim orijinal dedi aldım. Buradaki bir kunduracıdan aldım genelde orijinal Nike Adidas sattığı için güvenerek almıştım. Birde orjin diye sattı çakma çıktı. İade almazlar ise tüketici mahkemesine şikayet etsem olumlu sonuç alırmıyım botta herhangi hasar vs hiçbişey yok altı bile tertemiz

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dün 300₺ bot aldım denedim ayağıma da olmuştu biraz aceleye geldi zaten. Bugün 2 saat yakın giydim bot ayağıma büyük geldi bayağı rahatsız ediyor dükkanı aradım iade alamayız küçüğü varsa onu veririz ya da küçültürüz iade alamayız dediler, iade almıyorsun küçüğünü veriyorsun nasıl iş anlamadım alırken orijinal mi dedim orijinal dedi aldım. Buradaki bir kunduracıdan aldım genelde orijinal Nike Adidas sattığı için güvenerek almıştım. Birde orjin diye sattı çakma çıktı. İade almazlar ise tüketici mahkemesine şikayet etsem olumlu sonuç alırmıyım botta herhangi hasar vs hiçbişey yok altı bile tertemiz
Eğer fişi varsa büyük ihtimal olumlu sonuçlanır bundan sonra ayyakkabı alırsan bence flo gibi mağazalardan al

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Fiş varsa iade alır büyük ihtimal ama yoksa işin zor

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Fiş yok ise iade almaz

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiş vs vermedi şikayet etsem tüketici hakem heyetine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiş yok ise iade almaz
Fiş vermedi bana

Bana giydiğin için iade almam diyor ama bir küçüğünü varsa veririm diyor lan zaten orijinal diye sattığın mal çakma çıktı zaten

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
+90 312 204 75 00
Ticaret Bakanlığı ofisinden bilgi alabilirsin.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama

Fiş vermedi bana

Bana giydiğin için iade almam diyor ama bir küçüğünü varsa veririm diyor lan zaten orijinal diye sattığın mal çakma çıktı zaten
Bunun için ticaret bakanligi ofisinden yardım alabilirsin

İade kabul etmiyor diyerek

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ne diye bilgi alayım teşekürler bu arada
"Fiş vermedi, orijinal diye nitelediği ürün sahte/çakma çıktı ve iade almıyor. Nasıl destek alabilirim?" vesaire...

Ayakkabılarını mümkünse az fazla ver FLO'dan al. Papara FLO %10 cashback var bu arada 25 TL'ye kadar.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
"Fiş vermedi, orijinal diye nitelediği ürün sahte/çakma çıktı ve iade almıyor. Nasıl destek alabilirim?" vesaire...

Ayakkabılarını mümkünse az fazla ver FLO'dan al. Papara FLO %10 cashback var bu arada 25 TL'ye kadar.
Doğru dedin 1 ayakabı aldım 6 ay değisim hakkım vardı 3 kere ayakabı değistim herhangi bir sorunda çıkarmadılar @MustafaaY

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Doğru dedin 1 ayakabı aldım 6 ay değisim hakkım vardı 3 kere ayakabı değistim herhangi bir sorunda çıkarmadılar @MustafaaY
Valla birdaha pahalı ayakkabıyı dükkanlardan alırsam ne olayım hevesle aldık hüsrana döndük. İade almazsa rezil ederim onları orijinal diye satılan ürün çakma çıktı diye.

Top Bottom