Arama sonuçları: *

1. Muti

DA Forum Kendi Bannerlarını Paylaşıyor !

abu ğ banner ne demek?
  2. Muti

Okulda yaşadığınız en tuhaf anılar neler bütün DA forumu bekliyorum.

Cami gezisine gitmiştik okula döndük hoca 10 dakika tenefüs demişti tüm erkekler tuvalete falan gittik sınıftan bi çocuk duvarın üstünden aşırtarak arkadaşın üstüne işemişti daha da garip bi durum yaşamadım
  3. Muti

Ücretsiz Kaliteli Edit Programı

https://www.blackmagicdesign.com/tr/products/davinciresolve/
  4. Muti

Ücretsiz Kaliteli Edit Programı

Modlar kaldırmış bile Da vinci resolve kullanabilirsin
  5. Muti

En ucuz elit pc (!)

Bence bu tür konular açılmamalı açılacaksa da konu dışına açılmalı çünkü 2. Ele bakacaksak her 10 sistemin 9u böyle. Her gördüğümüz sistemin konusunu açarsak konu kirliliği olur
  6. Muti

Ücretsiz duvar kağıdı yapabileceğim program önerisi

Bir fotoğraf üzerine başka fotoğrafları kırpıp kırpıp yerleştirmeyi düşünüyorum Bunları yapabileceğim ücretsiz uygulama önerileriniz nelerdir?
  7. Muti

Kopya Meselesi...... (Sınavlar iptal olmuş yazan herkeze tşk)

Kopya çekmeden sınıfı geçebiliyorsan öyle yap aksi takdirde arkadaşlarının hakkına giriyorsun
  8. Muti

DA FORUM 1 YAŞINA GİRDİ

İyi ki doğdun forum🤪🥳🥳
  9. Muti

Kendimi Sevemiyorum.

Şöyle düşün; kendini bile sevmeyen birisine başkası nasıl değer versin? Hayat zaten çok uzun değil her an eğlenmeye bak dostum
  10. Muti

Sınavdan 90 Aldım ve Üzgünüm, Moralimi Nasıl Düzeltirim

bu dönemde 60 alınca bereket versin diyorum ben
  11. Muti

Okul ile alakalı cevaplarsanız sevinirim

Ben lgs bugını buldum usta anlatıyorum. nakil işleri puan ile ilk kez okula yerleşirkenki gibi değil her okula nakil verebilirsin. Çevrendeki en kaliteli okulları bu şekilde dene uzaktan eğitim olduğu için nakil işlerine ilgi azdır bu şekilde okul değiştirebilirsin
  12. Muti

Wordpad uygulamasında oto düzeltme açmak mümkün mü?

sınav çalışma kağıdı hazırlıyorum ama elim çarpıyor bir yere ya da yanlış yazıyorum ve hızlı yazmam lazım otomatik düzeltme açılıyor mu wordde aynı telefon klavyeleri gibi 1615216468 up
  13. Muti

What kind of data are you planning to gather with your multispectral data? Sorusuna cevap nedir

@Naneliprotein2 var mı diyeceğin bişey 1614936573 @TECHNO @Platen @Doğukan Fidan dronedan anlayan birilerini etiketleyebilir misiniz
  14. Muti

What kind of data are you planning to gather with your multispectral data? Sorusuna cevap nedir

Ben de bilmiyorum valla onu değişik soru:D
  15. Muti

Ingilizcem iyi ama sorunun türkçe cevabı ne bulamadım yardim eder misiniz? Bu arada drone ile ilgili bir soru
  16. Muti

laptopun ekranı kapalı kalsın ancak oyun inmeye devam etsin istiyorum nasıl yapabilirim

uyku moduna alınca oyun inmiyor sanırım laptop şarjda kalsın ekran kapansın ama oyun inmeye devam etsin istiyorum nasıl yapabilirim 1614210627 @Doğukan Fidan @6n_adam
  17. Muti

İTEM SATIŞ BANA DAVA AÇICAKMIŞ

Evet oyum nerden bildin.
  18. Muti

Elime bişey geçmedi 700 küsür mesajım var hava atmadım şimdiye kadar hava atılacak bişey de değil forumda 60k kişi varsa 50ksı senden öndedir hepimiz toplanıp dalga geçebiliriz istersen 1613853423 Cezası varsa adalet yerini bulması lazım tabi ki ama "Umarım dava açarlar" cümlesi hiç etik değil...
  19. Muti

116 mesaj attın da ne oldu?
  20. Muti

İdam da edelim mi adamı. Abartma
Top Bottom