adidas
80+ Bronze
Dahası
Sen de hesapları aldiklarin kisilere dava acvalorant hesapları satıyordum
Sen de hesapları aldiklarin kisilere dava acvalorant hesapları satıyordum
Dostum böyle bir şeyi nasıl yapabilir mesela bir kaç hesap alıp sattı bir nevi ''e-ticaret''. Nasıl parayı onlara vericekPara cezası veya hapis cezası alırsınız başka siteden almış olmanız insanları ilgilendirmez mahkemeyide yani karşı taraf %90 haklı çıkar sıkıntı yaşanların parasını geri ver dava açmasınlar.
sorun yaşayan arkadaşlar bu arkadaşa iban atacak bu arkadaşta o ibanlara ne kadar vermesi gerekiyor ise okadar verecek ve özür dileyecek.Dostum böyle bir şeyi nasıl yapabilir mesela bir kaç hesap alıp sattı bir nevi ''e-ticaret''. Nasıl parayı onlara vericek
İdam da edelim mi adamı. AbartmaÇok Akıllısın kardeşim umarım adamlar dava açar hesap satmak legal değil + çalıntı hesapları alıp pahalıdan alıyorsun
evedİdam da edelim mi adamı. Abartma
zınK mizah dostum devam böyle yorum atmaya.
saol cenzll abi 9. mesajono bana yazdığın içinzınK mizah dostum devam böyle yorum atmaya.
116 mesaj attın da ne oldu?saol cenzll abi 9. mesajono bana yazdığın için
senin eline ne geçtiyse benim de elime o geçti entel feridun abi116 mesaj attın da ne oldu?
şakamatik şey.senin eline ne geçtiyse benim de elime o geçti entel feridun abi
kral sen ABDullah abi sayesinde kara geçen kişinin konusuna sen benim üvey kardeşimsin bana mercedes al dememiş miydinşakamatik şey.