kerimkemal
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Ne gibi bir sorun yaşadın müşterilerleAlıntıyı görüntüleMerhaba, ben hesap satışı yapıyorum, Müşteriler ile sorun yaşadık site böyle bir mesaj attılar başıma neler gelebilir
Ne oldu?Alıntıyı görüntüleMerhaba, ben hesap satışı yapıyorum, Müşteriler ile sorun yaşadık site böyle bir mesaj attılar başıma neler gelebilir
ne gibi bir sorun yaşadınızAlıntıyı görüntüleMerhaba, ben hesap satışı yapıyorum, Müşteriler ile sorun yaşadık site böyle bir mesaj attılar başıma neler gelebilir
Alıntıyı görüntüleMerhaba, ben hesap satışı yapıyorum, Müşteriler ile sorun yaşadık site böyle bir mesaj attılar başıma neler gelebilir
ben gamermarkttan hesap alıp daha pahalıya satıp kar yapıyordum ama gamermarkttaki hesaplar çalıntıymış. Hesabın ilk sahipleri hesabı geri aldı ihale bana patladı.ne gibi bir sorun ? hesabı geri mi aldınız
ben gamermarkttan hesap alıp daha pahalıya satıp kar yapıyordum ama gamermarkttaki hesaplar çalıntıymış. Hesabın ilk sahipleri hesabı geri aldı ihale bana patladı.Ne gibi bir sorun yaşadın müşterilerle
Sattığın hesaplar ne hesapları ve kaç yaşındasınMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben gamermarkttan hesap alıp daha pahalıya satıp kar yapıyordum ama gamermarkttaki hesaplar çalıntıymış. Hesabın ilk sahipleri hesabı geri aldı ihale bana patladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben gamermarkttan hesap alıp daha pahalıya satıp kar yapıyordum ama gamermarkttaki hesaplar çalıntıymış. Hesabın ilk sahipleri hesabı geri aldı ihale bana patladı.
Olay şu ki ben bu hesabı geri almadım, ilk sahibi ben değilim başkasından aldım.
Şimdi size soruyorum, böyle bir olaydan başıma sıkıntı gelir mi(para cezası, mahkeme)? Suç duyurusunda bulundum, mahkeme vb şeyler söylüyor. Sadece merak ettiğim için size sormak istedim. Sağ olun, iyi günler.
Hocam Siber suçlarda yazdığına göre "İnternette yapılan dolandırıcılıklarda kendi taraf karına karşı taraf zararına yapılan dolandırıcılıklarda 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ve 5 yıl adli para cezası" na çarptırılabilirmişsiniz. (cümle devrik oldu ama sitede böyle yazıyordu sizde GameMark'taki satıcıya karşı Hukuksal haklarınızı kullanabilirsiniz bu arada hangi oyunun hesabının satışını yapıyordunuz?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olay şu ki ben bu hesabı geri almadım, ilk sahibi ben değilim başkasından aldım.
Şimdi size soruyorum, böyle bir olaydan başıma sıkıntı gelir mi(para cezası, mahkeme)? Suç duyurusunda bulundum, mahkeme vb şeyler söylüyor. Sadece merak ettiğim için size sormak istedim. Sağ olun, iyi günler.
valorant hesapları satıyordumSattığın hesaplar ne hesapları ve kaç yaşındasın
Para cezası veya hapis cezası alırsınız başka siteden almış olmanız insanları ilgilendirmez mahkemeyide yani karşı taraf %90 haklı çıkar sıkıntı yaşanların parasını geri ver dava açmasınlar.Alıntıyı görüntüleMerhaba, ben hesap satışı yapıyorum, Müşteriler ile sorun yaşadık site böyle bir mesaj attılar başıma neler gelebilir