Neler Yeni

İTEM SATIŞ BANA DAVA AÇICAKMIŞ

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
senin eline ne geçtiyse benim de elime o geçti entel feridun abi
Elime bişey geçmedi 700 küsür mesajım var hava atmadım şimdiye kadar hava atılacak bişey de değil forumda 60k kişi varsa 50ksı senden öndedir hepimiz toplanıp dalga geçebiliriz istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır fakat ortada bi ticaret varsa mağduriyeti gidermek zorunda veya cezası ne ise çekmek zorunda.
Cezası varsa adalet yerini bulması lazım tabi ki ama "Umarım dava açarlar" cümlesi hiç etik değil bana göre

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Elime bişey geçmedi 700 küsür mesajım var hava atmadım şimdiye kadar hava atılacak bişey de değil forumda 60k kişi varsa 50ksı senden öndedir hepimiz toplanıp dalga geçebiliriz istersen

Cezası varsa adalet yerini bulması lazım tabi ki ama "Umarım dava açarlar" cümlesi hiç etik değil bana göre
O tabii ki etik değil ama mağduriyeti gidermezse açarlar kesin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

ZınK

80+

Dostum sen galiba konu sahibisin

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
valorant hesapları satıyordum
Tüm Riot hesapları Riot'undur diye biliyorum ve satış yasak. Fakat bu davadan Riot'un haberi olmayacaktır muhtemelen yani sizin başınıza patlar olay. Eğer Riot olaya dahil olursa bu sefer iki taraf da naneyi yiyen taraf olur.

Son düzenleme:

mertscott

80+

ben gamermarkttan hesap alıp daha pahalıya satıp kar yapıyordum ama gamermarkttaki hesaplar çalıntıymış. Hesabın ilk sahipleri hesabı geri aldı ihale bana patladı.

ben gamermarkttan hesap alıp daha pahalıya satıp kar yapıyordum ama gamermarkttaki hesaplar çalıntıymış. Hesabın ilk sahipleri hesabı geri aldı ihale bana patladı.

Olay şu ki ben bu hesabı geri almadım, ilk sahibi ben değilim başkasından aldım.
Şimdi size soruyorum, böyle bir olaydan başıma sıkıntı gelir mi(para cezası, mahkeme)? Suç duyurusunda bulundum, mahkeme vb şeyler söylüyor. Sadece merak ettiğim için size sormak istedim. Sağ olun, iyi günler.
Bende gamesatışta lol hesapları satıyorum aynı durum başıma daha önce gelmişti fakat hesabı satarken hesabın ilk sahibi olmadıgımı yaani eski sahiplerinin geri alabilceği bilgisi anlasılıyordu (riotda hesabı geri alabiliyorsunuz yaklasık 1 aylık süreç) hesabın fiyatı düşük ise parasını iade et yüksek ise üstte yazdıgım gibi hesabı satarken bunları belirttiysen skntı olmaz bu arada site ile bir alakası yok olay müşteri iledir iletişime geç knk

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bende gamesatışta lol hesapları satıyorum aynı durum başıma daha önce gelmişti fakat hesabı satarken hesabın ilk sahibi olmadıgımı yaani eski sahiplerinin geri alabilceği bilgisi anlasılıyordu (riotda hesabı geri alabiliyorsunuz yaklasık 1 aylık süreç) hesabın fiyatı düşük ise parasını iade et yüksek ise üstte yazdıgım gibi hesabı satarken bunları belirttiysen skntı olmaz bu arada site ile bir alakası yok olay müşteri iledir iletişime geç knk
fiyat düşük olsa dava açmazlar yazdı ise dediğin gibi sorun olmaz ama yazmadı ise mahkeme karşı tarafı haklı bulur.

mertscott

80+
fiyat düşük olsa dava açmazlar yazdı ise dediğin gibi sorun olmaz ama yazmadı ise mahkeme karşı tarafı haklı bulur.
olayın büyüceğini sanmıyorum , lol veya valorant hesabı alınırken bilinmesi gereken en önemli şey bu zaten HESAP GERİ ALINABİLİYOR ve alırken mağazanın oranlarına bakmak gerek .

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
olayın büyüceğini sanmıyorum , lol veya valorant hesabı alınırken bilinmesi gereken en önemli şey bu zaten HESAP GERİ ALINABİLİYOR ve alırken mağazanın oranlarına bakmak gerek .
Belli olmaz knk şimdi hesap 500 600tl ise ben olsam dava açar uğraşırdım insanlarda %80 öyle yapar az para değil çünkü.

HESAP GERİ ALINABİLİYOR
Ayrıca aga alan adam hesap geri alınana kadar yaklaşık 1 ay neden beklesin yine müşteri haklı.

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Alıntıyı görüntüleMerhaba, ben hesap satışı yapıyorum, Müşteriler ile sorun yaşadık site böyle bir mesaj attılar başıma neler gelebilir
Kardeş Allah kurtarsın derler ya hani. Şu an bunu diyebilirim.

Şimdi şöyle bir şey var. Hesap 20 TL olsa bile dava açar. Burası internet. İnternet güvenli olmayabiliyor. Hesap verip hesabın çalışmaması ya da geri alınması falan dolandırıcılığa girer.

Hocam geçmiş olsun. Elinizde bununla ilgili kanıtlar var ise yırtabilirsiniz. Ya da adamların parasını geri ver. Ben olsam bende dava açarım.

Rinnegan

80+
Arkadaşlar peki dava açma ücreti ne kadar avukat tutma vs? yani adamın 70 tllik hesabı gitmişse çok uzatırmı ben de hesap satışı yaptım

Top Bottom