usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Hayır fakat ortada bi ticaret varsa mağduriyeti gidermek zorunda veya cezası ne ise çekmek zorunda.İdam da edelim mi adamı. Abartma
Hayır fakat ortada bi ticaret varsa mağduriyeti gidermek zorunda veya cezası ne ise çekmek zorunda.İdam da edelim mi adamı. Abartma
Elime bişey geçmedi 700 küsür mesajım var hava atmadım şimdiye kadar hava atılacak bişey de değil forumda 60k kişi varsa 50ksı senden öndedir hepimiz toplanıp dalga geçebiliriz istersensenin eline ne geçtiyse benim de elime o geçti entel feridun abi
Cezası varsa adalet yerini bulması lazım tabi ki ama "Umarım dava açarlar" cümlesi hiç etik değil bana göreHayır fakat ortada bi ticaret varsa mağduriyeti gidermek zorunda veya cezası ne ise çekmek zorunda.
O tabii ki etik değil ama mağduriyeti gidermezse açarlar kesin.Elime bişey geçmedi 700 küsür mesajım var hava atmadım şimdiye kadar hava atılacak bişey de değil forumda 60k kişi varsa 50ksı senden öndedir hepimiz toplanıp dalga geçebiliriz istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cezası varsa adalet yerini bulması lazım tabi ki ama "Umarım dava açarlar" cümlesi hiç etik değil bana göre
Dostum sen galiba konu sahibisinElime bişey geçmedi 700 küsür mesajım var hava atmadım şimdiye kadar hava atılacak bişey de değil forumda 60k kişi varsa 50ksı senden öndedir hepimiz toplanıp dalga geçebiliriz istersen
Cezası varsa adalet yerini bulması lazım tabi ki ama "Umarım dava açarlar" cümlesi hiç etik değil bana göre
Evet oyum nerden bildin.Dostum sen galiba konu sahibisin
Tüm Riot hesapları Riot'undur diye biliyorum ve satış yasak. Fakat bu davadan Riot'un haberi olmayacaktır muhtemelen yani sizin başınıza patlar olay. Eğer Riot olaya dahil olursa bu sefer iki taraf da naneyi yiyen taraf olur.valorant hesapları satıyordum
Bende gamesatışta lol hesapları satıyorum aynı durum başıma daha önce gelmişti fakat hesabı satarken hesabın ilk sahibi olmadıgımı yaani eski sahiplerinin geri alabilceği bilgisi anlasılıyordu (riotda hesabı geri alabiliyorsunuz yaklasık 1 aylık süreç) hesabın fiyatı düşük ise parasını iade et yüksek ise üstte yazdıgım gibi hesabı satarken bunları belirttiysen skntı olmaz bu arada site ile bir alakası yok olay müşteri iledir iletişime geç knkMesaj otomatik birleştirildi:
ben gamermarkttan hesap alıp daha pahalıya satıp kar yapıyordum ama gamermarkttaki hesaplar çalıntıymış. Hesabın ilk sahipleri hesabı geri aldı ihale bana patladı.
ben gamermarkttan hesap alıp daha pahalıya satıp kar yapıyordum ama gamermarkttaki hesaplar çalıntıymış. Hesabın ilk sahipleri hesabı geri aldı ihale bana patladı.
Olay şu ki ben bu hesabı geri almadım, ilk sahibi ben değilim başkasından aldım.
Şimdi size soruyorum, böyle bir olaydan başıma sıkıntı gelir mi(para cezası, mahkeme)? Suç duyurusunda bulundum, mahkeme vb şeyler söylüyor. Sadece merak ettiğim için size sormak istedim. Sağ olun, iyi günler.
fiyat düşük olsa dava açmazlar yazdı ise dediğin gibi sorun olmaz ama yazmadı ise mahkeme karşı tarafı haklı bulur.Bende gamesatışta lol hesapları satıyorum aynı durum başıma daha önce gelmişti fakat hesabı satarken hesabın ilk sahibi olmadıgımı yaani eski sahiplerinin geri alabilceği bilgisi anlasılıyordu (riotda hesabı geri alabiliyorsunuz yaklasık 1 aylık süreç) hesabın fiyatı düşük ise parasını iade et yüksek ise üstte yazdıgım gibi hesabı satarken bunları belirttiysen skntı olmaz bu arada site ile bir alakası yok olay müşteri iledir iletişime geç knk
olayın büyüceğini sanmıyorum , lol veya valorant hesabı alınırken bilinmesi gereken en önemli şey bu zaten HESAP GERİ ALINABİLİYOR ve alırken mağazanın oranlarına bakmak gerek .fiyat düşük olsa dava açmazlar yazdı ise dediğin gibi sorun olmaz ama yazmadı ise mahkeme karşı tarafı haklı bulur.
Belli olmaz knk şimdi hesap 500 600tl ise ben olsam dava açar uğraşırdım insanlarda %80 öyle yapar az para değil çünkü.olayın büyüceğini sanmıyorum , lol veya valorant hesabı alınırken bilinmesi gereken en önemli şey bu zaten HESAP GERİ ALINABİLİYOR ve alırken mağazanın oranlarına bakmak gerek .
Ayrıca aga alan adam hesap geri alınana kadar yaklaşık 1 ay neden beklesin yine müşteri haklı.HESAP GERİ ALINABİLİYOR
Kardeş Allah kurtarsın derler ya hani. Şu an bunu diyebilirim.Alıntıyı görüntüleMerhaba, ben hesap satışı yapıyorum, Müşteriler ile sorun yaşadık site böyle bir mesaj attılar başıma neler gelebilir
Hocam geçmiş olsun. Elinizde bununla ilgili kanıtlar var ise yırtabilirsiniz. Ya da adamların parasını geri ver. Ben olsam bende dava açarım.ben gamermarkttan hesap alıp daha pahalıya satıp kar yapıyordum ama gamermarkttaki hesaplar çalıntıymış. Hesabın ilk sahipleri hesabı geri aldı ihale bana patladı.
evet ben daha fazla şakamatiğimkral sen ABDullah abi sayesinde kara geçen kişinin konusuna sen benim üvey kardeşimsin bana mercedes al dememiş miydin