Spectre_zz
80+ Bronze
AJQKAKWKKSKWKSKWSKMilleti dolandırdın galiba?
AJQKAKWKKSKWKSKWSKMilleti dolandırdın galiba?
Hocam siz bence yardımcı olmayın kimseye konuyu sapıtıyorsunuz ancaafferim raporla beni konun daha çok dikkat çeker dolandrıcıı olduğun ortaya çıkar yeni bi hesap açar benzer konuyla devam edersin gene aynısını yaparım sana, senin gibi dolandırıcılar yüzünden insanlar birbirine güvenemez oldu
Hesap satışı yasak bu yüzden dahil edilebilirsinBir şey soracağım. Para lazım olduğu için hem lol(ana hesap) hem de valorant hesabımı sattım. Benden sonra yaşanacak sorunlar için konuya dahil edilebilir miyim? Valorant hesabımı satışta gördüm de...
Ben diğer PC'de satarken videoya almıştım ve yazışmalar da var, ama yine de sorun olur mu? Hesabımı sattığımı belirtirlerse hesabım ban yiyebilir fakat neden davalık olayım ki?Hesap satışı yasak bu yüzden dahil edilebilirsin
Hocam hepsi paylaşımlı hesaplar değersiz.Bu itemsatış ve diğer itempazar siteleri çakallarına sözüm var.
Ara ara oradan alışveriş yapmaktayım. Mesela steam hesap alıyorum adama diyorum bak bu hesap senin şahsi mi evet bi bakıyorum genel ortalık malı hesap çıkıyor bunu birçok satıcı yapıyor.
Bak güzel kardeşim benim zeka fışkıran kardeşim ben senin özbe öz hesabını istiyorum aile hesabını çok basit.
Ortalık malı hesap istesem:
1.si gider korsan alırım yalnızca ben kullnırım.(Gerek yok)
2.si biz bilmiyoruz mu ortalık hesabı almayı? (kimin belli değil)
Fakat ben korsansız bu işi ucuza halletmek istiyorum çakallık terbiyesizlik yapma insanları da saf yerine koyma.
Hocam hepsi paylaşımlı hesaplar değersiz.