Neler Yeni

İtem satiş dava açabilirmi?

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Ensar Polat
afferim raporla beni konun daha çok dikkat çeker dolandrıcıı olduğun ortaya çıkar yeni bi hesap açar benzer konuyla devam edersin gene aynısını yaparım sana, senin gibi dolandırıcılar yüzünden insanlar birbirine güvenemez oldu
Hocam siz bence yardımcı olmayın kimseye konuyu sapıtıyorsunuz anca

TahinPekmez

80+ Silver
insan olan herkes dava açabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
yolcu arslan
Bu itemsatış ve diğer itempazar siteleri çakallarına sözüm var.

Ara ara oradan alışveriş yapmaktayım. Mesela steam hesap alıyorum adama diyorum bak bu hesap senin şahsi mi evet bi bakıyorum genel ortalık malı hesap çıkıyor bunu birçok satıcı yapıyor.

Bak güzel kardeşim benim zeka fışkıran kardeşim ben senin özbe öz hesabını istiyorum aile hesabını çok basit.
Ortalık malı hesap istesem:
1.si gider korsan alırım yalnızca ben kullnırım.(Gerek yok)
2.si biz bilmiyoruz mu ortalık hesabı almayı? (kimin belli değil)

Fakat ben korsansız bu işi ucuza halletmek istiyorum çakallık terbiyesizlik yapma insanları da saf yerine koyma.

Sh4nz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sh4nz
Bir şey soracağım. Para lazım olduğu için hem lol(ana hesap) hem de valorant hesabımı sattım. Benden sonra yaşanacak sorunlar için konuya dahil edilebilir miyim? Valorant hesabımı satışta gördüm de...
Hesap satışı yasak bu yüzden dahil edilebilirsin

Belphegor

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Hesap satışı yasak bu yüzden dahil edilebilirsin
Ben diğer PC'de satarken videoya almıştım ve yazışmalar da var, ama yine de sorun olur mu? Hesabımı sattığımı belirtirlerse hesabım ban yiyebilir fakat neden davalık olayım ki?

Bu itemsatış ve diğer itempazar siteleri çakallarına sözüm var.

Ara ara oradan alışveriş yapmaktayım. Mesela steam hesap alıyorum adama diyorum bak bu hesap senin şahsi mi evet bi bakıyorum genel ortalık malı hesap çıkıyor bunu birçok satıcı yapıyor.

Bak güzel kardeşim benim zeka fışkıran kardeşim ben senin özbe öz hesabını istiyorum aile hesabını çok basit.
Ortalık malı hesap istesem:
1.si gider korsan alırım yalnızca ben kullnırım.(Gerek yok)
2.si biz bilmiyoruz mu ortalık hesabı almayı? (kimin belli değil)

Fakat ben korsansız bu işi ucuza halletmek istiyorum çakallık terbiyesizlik yapma insanları da saf yerine koyma.
Hocam hepsi paylaşımlı hesaplar değersiz.

Top Bottom