Neler Yeni

İtem satiş dava açabilirmi?

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Bayram Fırat
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
eğer iftira değilse
1733752642836.png

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Arda Teksin
Önce destek talebinden size uyarı verirler eğer uyarıya bakmazsan hesabındaki her şey kısıtlanır ve TC no üzerinden herşeyinizi bulurlar ve dava açarlar bunun dışında eğer 18 yaş altındaysan baban kafanda takla atar geçmiş olsun.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Emre
Dur tahmin edeyim, elinde başkasından kalma bi valorant hesabı vardı ve o hesabı sattın. Sonra başkası gelip o hesabı çekti.

emirist

80+
Arkadaşlar nasıl davranışlar bunlar? Arkadaş bir soru sormuş güzelce yanıtlamak yerine dalga geçmeye çalışmış herkes
Dostum eğer birini dolandırmadıysan hiçbir şekilde korkma kontroller sağlanır
dolandırdıysan da olaylar davaya vb taşınmadan şahıs ile anlaşıp iade sağla hiçbir sorun olmaz

Dur tahmin edeyim, elinde başkasından kalma bi valorant hesabı vardı ve o hesabı sattın. Sonra başkası gelip o hesabı çekti.
Valo degildi satıcı ben degildim alıcıydım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar nasıl davranışlar bunlar? Arkadaş bir soru sormuş güzelce yanıtlamak yerine dalga geçmeye çalışmış herkes
Dostum eğer birini dolandırmadıysan hiçbir şekilde korkma kontroller sağlanır
dolandırdıysan da olaylar davaya vb taşınmadan şahıs ile anlaşıp iade sağla hiçbir sorun olmaz
Hocam Teşekkür Ederim.

Belphegor

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Bir şey soracağım. Para lazım olduğu için hem lol(ana hesap) hem de valorant hesabımı sattım. Benden sonra yaşanacak sorunlar için konuya dahil edilebilir miyim? Valorant hesabımı satışta gördüm de...

Keyfen

80+ Bronze
Rapor butonu var.
evet farkındayım bu yüzden raporladım seni aşağıdada görüldüğü üzere
1733753162380.png

sadece bunu yazmışsın detay yok bir şey yok sonra kısa kısa cevaplar atıyorsun belli sen bir şeyler yapmışsın karşı taraf gibi kendini anlatıp bilgi almaya çalışıcaksın başka bir şey değil

Belphegor

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Valo degildi satıcı ben degildim alıcıydım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Teşekkür Ederim.
Padişahım bence bu konuyu divanınıza bir sorun. Koskoca padişahı dolandırmak neymiş askerleriniz hesabını sorsun! Olmadı sefer düzenleyin.

Bu arada konuşmalarınızın kayıtları silinmiyor diye biliyorum. Adamlar onlara bakmaz mı?

Alıntıyı görüntüle

sadece bunu yazmışsın detay yok bir şey yok sonra kısa kısa cevaplar atıyorsun belli sen bir şeyler yapmışsın karşı taraf gibi kendini anlatıp bilgi almaya çalışıcaksın başka bir şey değil
Bende seni raporladim.

Keyfen

80+ Bronze
Bende seni raporladim.
afferim raporla beni konun daha çok dikkat çeker dolandrıcıı olduğun ortaya çıkar yeni bi hesap açar benzer konuyla devam edersin gene aynısını yaparım sana, senin gibi dolandırıcılar yüzünden insanlar birbirine güvenemez oldu

7171132

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Neden böyle düşünüyorsunuz ki? Burada arkadaşı suçlayacakmısınız yardımcı mı olacaksınız? Bu konu insanları suçlama konusu mu?

Top Bottom