EvetHocam dalgami geçiyorsunuz?
Rapor butonu var.
Valo degildi satıcı ben degildim alıcıydım.Dur tahmin edeyim, elinde başkasından kalma bi valorant hesabı vardı ve o hesabı sattın. Sonra başkası gelip o hesabı çekti.
Hocam Teşekkür Ederim.Arkadaşlar nasıl davranışlar bunlar? Arkadaş bir soru sormuş güzelce yanıtlamak yerine dalga geçmeye çalışmış herkes
Dostum eğer birini dolandırmadıysan hiçbir şekilde korkma kontroller sağlanır
dolandırdıysan da olaylar davaya vb taşınmadan şahıs ile anlaşıp iade sağla hiçbir sorun olmaz
Bir şey soracağım. Para lazım olduğu için hem lol(ana hesap) hem de valorant hesabımı sattım. Benden sonra yaşanacak sorunlar için konuya dahil edilebilir miyim? Valorant hesabımı satışta gördüm de...Dur tahmin edeyim, elinde başkasından kalma bi valorant hesabı vardı ve o hesabı sattın. Sonra başkası gelip o hesabı çekti.
evet farkındayım bu yüzden raporladım seni aşağıdada görüldüğü üzereRapor butonu var.
Padişahım bence bu konuyu divanınıza bir sorun. Koskoca padişahı dolandırmak neymiş askerleriniz hesabını sorsun! Olmadı sefer düzenleyin.Valo degildi satıcı ben degildim alıcıydım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Teşekkür Ederim.
Bende seni raporladim.evet farkındayım bu yüzden raporladım seni aşağıdada görüldüğü üzere
Alıntıyı görüntüle
sadece bunu yazmışsın detay yok bir şey yok sonra kısa kısa cevaplar atıyorsun belli sen bir şeyler yapmışsın karşı taraf gibi kendini anlatıp bilgi almaya çalışıcaksın başka bir şey değil
afferim raporla beni konun daha çok dikkat çeker dolandrıcıı olduğun ortaya çıkar yeni bi hesap açar benzer konuyla devam edersin gene aynısını yaparım sana, senin gibi dolandırıcılar yüzünden insanlar birbirine güvenemez olduBende seni raporladim.
Neden böyle düşünüyorsunuz ki? Burada arkadaşı suçlayacakmısınız yardımcı mı olacaksınız? Bu konu insanları suçlama konusu mu?evet farkındayım bu yüzden raporladım seni aşağıdada görüldüğü üzere
Alıntıyı görüntüle
sadece bunu yazmışsın detay yok bir şey yok sonra kısa kısa cevaplar atıyorsun belli sen bir şeyler yapmışsın karşı taraf gibi kendini anlatıp bilgi almaya çalışıcaksın başka bir şey değil