Neler Yeni

İTEM SATIŞ BANA DAVA AÇICAKMIŞ

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar peki dava açma ücreti ne kadar avukat tutma vs? yani adamın 70 tllik hesabı gitmişse çok uzatırmı ben de hesap satışı yaptım
işte dava açacak kadar pahalı demekki.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Gelir durumunu belgelemek şartıyla, ücretsiz avukat talep edilebiliyor.

Rinnegan

80+
110 tl imiş galiba hesap sordum arkadaşa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence dava açılacak bir mevla değil 110 tlni almak icin ugraşmazdım şahsen bu kadar

Merhaba Dostum, biraz araştırma yaptım ve dava açamayacaklarına kanaat getirdim. Zaten hesap satışı riot tarafınca yasal değil. Bu sitelerin komple yaptığı şeyin zaten kendisi suç. Davayı yese bu site yerdi, ordakilere niye bir şey olmuyorda sana olacak. Bana biraz saçma geldi zaten dava sebebi oyun hesabım çalındımı olucak bu şöyle bir şey "Uyuşturucu alıcaktım aldıktan sonra kötü çıktı." Uzun lafın kısası zaten siteni komple yaptığı şey suçken faliyetlerine nasıl devam ediyorlar ilginç.

Ki zaten
Hesap alım ve satımı Riot sözleşmesine aykırı. Bu durumda "dava eden kişi de" sözleşmeyi ihlal etmiş oluyor.

Durum böyle olunca da herhangi bir hak talep edemezler bence.

Son düzenleme:

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
110 TL imiş galiba hesap sordum arkadaşa

Bence dava açılacak bir mevla değil 110 tlni almak icin ugraşmazdım şahsen bu kadar

Merhaba Dostum, biraz araştırma yaptım ve dava açamayacaklarına kanaat getirdim. Zaten hesap satışı riot tarafınca yasal değil. Bu sitelerin komple yaptığı şeyin zaten kendisi suç. Davayı yese bu site yerdi, ordakilere niye bir şey olmuyorda sana olacak. Bana biraz saçma geldi zaten dava sebebi oyun hesabım çalındımı olucak bu şöyle bir şey "Uyuşturucu alıcaktım aldıktan sonra kötü çıktı." Uzun lafın kısası zaten siteni komple yaptığı şey suçken faliyetlerine nasıl devam ediyorlar ilginç.

Ki zaten
Hesap alım ve satımı Riot sözleşmesine aykırı. Bu durumda "dava eden kişi de" sözleşmeyi ihlal etmiş oluyor.

Durum böyle olunca da herhangi bir hak talep edemezler bence.
110tl için değmez be

Top Bottom