Arama sonuçları: *

1. Mutluleymun

2.Yazılılar Ne Zaman?

Daha 1. sınavları bitirmedik Martın sonunda bitecek 1. sınavlardan çıkıp 2. sınavlara girersek çok kötü olur
  2. Mutluleymun

Google Haritalar cami ismi değiştirme suç mudur?

Arkadaşımın ismi yaptım inşallah bi şey olmaz yarına değiştiririm zaten :D 1615571100 Bende 2-3 aydır duruyor bir şey olmadı
  3. Mutluleymun

Google'a caminin ismini yaz altında bu işletmenin sahibi misiniz yazıyorsa tıkla ve evete bas senin oluyor
  4. Mutluleymun

2 tane var üst mahalledekini de aldım :D
  5. Mutluleymun

1615570584 kanka banka hesabıma 300 lira yatmadı google ads'e reklam için 300 lira bütçe verdi sadece google ads'de kullanabiliyorum
  6. Mutluleymun

bilmiyorum mahalledeki camiye bakıyordum bu işletmenin sahibi misiniz yazıyordu evete tıkladım bi anda bana kaldı reklam yapmak için google ads'e 300tl falan verdi 1615570406 Arkadaşımın adı yapıcam
  7. Mutluleymun

İnşallah yazılıyordur :D
  8. Mutluleymun

Bizim mahalledeki caminin sahibi yoktu ne olacağını merak edip sahiplen tuşuna bastım ve cami benim oldu ismini değiştirsem suç olur mu?
  9. Mutluleymun

Recep Baltaş vs Abdullah Hacıgül

La ben ikisini arkadaş sanıyordum
  10. Mutluleymun

Technopat'ta Benim Rızam Dışında Konu Açılması?

Korkma bu kadar dava etse bile bi şey çıkmaz bence.
  11. Mutluleymun

Steam hesabımı nasıl satarım

Gamesatış gibi sitelerde satabilirsin ama ne kadar hızlı satılır bilemem.
  12. Mutluleymun

Samsung ve Xaomi'nin İphone 12 İçin Yorumları :D

Apple savunmayacağım ama şarj aletini çıkarmasının nedeni 5G teknolojisi, yeni işlemci ve daha iyi kamera ile artan masraflar bu masraflardan kısıp daha ortalama bir fiyata çıkarmak için şarj aleti olmadan piyasaya sürüyorlar telefonu zaten Iphone 12 alan bir insanda Iphone şarj aletinin...
  13. Mutluleymun

Ünlü Birine Aşık Olmak :(

Ester Exposito'ya aşık olmayan da ne blm.
  14. Mutluleymun

Lisede aynı sınıftan sevgili yapılır mı?

Ayrıldıktan sonra başını ağrıtmayacak iğneleyici laf sokmayacak sevgili yaptığında ''AŞKIM'' diye bağırmayacak bir kızsa yapılır
  15. Mutluleymun

BOŞ VE GEREKSİZ YORUM YAPANLARA ÖZEL

Kanka o konunu bulamadım ama Fn+esc yapmayı denedin mi?Ya da üstteki f1-f2 gibi tuşların hangisinde touchpad fotoğrafı varsa fn+o tuşa bas düzelir bence.
  16. Mutluleymun

Bin reaksiyonda mouse hediyemi

Baya oluyor biteli ben de bu şekilde konu açmıştım hepsini almışlar Abdullah abinin konusu vardı onun hakkında bulursam linki eklerim.
  17. Mutluleymun

Bin reaksiyonda mouse hediyemi

Bitti diye biliyorum.
  18. Mutluleymun

komşularımdan bıktım!

Bize bıçak çeken komşumuz vardı bilerek daha çok oynadık çok fazla top feda ettik ama taşınmasını sağladık azmet sen de başarırsın :D
  19. Mutluleymun

Okullar açılıyor 2/3/4 /8/9/10/11/12. sınıflar

Küçücük çocuklar nasıl maske ile ders yapabilecek hem 1 hem 2. sınıf kardeşim var 1. sınıf olan çok zorlanıyor maske ile cidden virüsün çıktığı ilk zamanlar gibi güzel yönetemiyorlar bu dönemi.
  20. Mutluleymun

Xbox Series X Vatan 9299₺

'' Aradaki farkı da Vatan alıyor galiba '' Vatan'ın kafasına göre fiyat artırdığını sandığı için öyle demiştim de anlayan olmamış
Top Bottom