Neler Yeni

komşularımdan bıktım!

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Orası Türkiye ise direk nuke diyip geçelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçeriye petrol dök ve Donald Trump'a haber et.
olm bütün yollarla yakmayı denedim kadın ateşe dayandırıcı ikisr içmiş

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
sana mükemmel tavsiye tek söylemen gereken şu "KES ULAN" de ve oyununa devam et her söylediğinde bunu söyle her söylediğinde dahada bağırarak söyle max 3 gün veriyorum
sonra terbiyesiz oluyoz ama önce ninni taktiğini denicem sonra bunu denerim

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
arkadaşlar evimin çaprazında bir komşu var adı melahat hep biz top oynarken dayı uyuyor diyor geçen gün çıktı yine karışacaktı dayı uyuo dedi (bu arada bu dayı uyuyor yalanını ben 5 yaşındaykeende söylüyordu)
geçen gün kavga ettik bi ara polis geldi dediki 11 den sonra bu çocukların izni var ama laftan alnlamıyor bende 11 den sonra iznim var dedim öyle kavga ettik benle başa çıkamayacağını anladı içeri girdi az önce sokakta maç yapıyoduk benim karnım ağrıdı girdim ondan sonra abim ve arkadaşlarıma karışmış bende camdan bağırarak dedim bize ne lan dayı uyuyorsa başlarım dayına dedim çok sinir oluyorum annem her zaman beni savunur ve annemden korktuğu için annem evdeyken bişey demez haftasonları bişey yapamıyor ama annem hafta içi saat 15:30 ile 18:30 arasında işe gidiyor ve o saatlerde bize karışıyor sizce napayım?
Bize bıçak çeken komşumuz vardı bilerek daha çok oynadık çok fazla top feda ettik ama taşınmasını sağladık azmet sen de başarırsın :D

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
sonra terbiyesiz oluyoz ama önce ninni taktiğini denicem sonra bunu denerim
terbiyesiz olmazsın niye olasın ben hep bu taktiği uyguluyorum gayet başarılı sonuçlar alirsin yada şunu yap şimdi hatırladım teyzeye dön gözlerini aç hiçbirsey soylemeden dik dik bak o dönüp gidince oyununu oynamaya devam et delisin diye birdaha karışmaz QJQOHSİQNSHSKAK

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Dayı uyuyo dediğinde DAYINI ********** de :d (İnş ban yemem.)

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
terbiyesiz olmazsın niye olasın ben hep bu taktiği uyguluyorum gayet başarılı sonuçlar alirsin yada şunu yap şimdi hatırladım teyzeye dön gözlerini aç hiçbirsey soylemeden dik dik bak o dönüp gidince oyununu oynamaya devam et delisin diye birdaha karışmaz QJQOHSİQNSHSKAK
kanka birine dik dik ciddi ciddi bakamıyom hep 2 saniye sonra kahkaha atımyom

Top Bottom