Neler Yeni

komşularımdan bıktım!

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
bende denedim evde müzik açayım desem üst kat koşa kaşa kapıya geliyor eray sesi kıs ömer uyuyor
lan banane senin çolundan çocuğun 7/24 uykumu olur müziği açmadan 2 dk önce üst katı dinlemeye çalışıyorum çocuk hep koşuyor bağırıyor çağırıyor ben o zaman müzik açınca uyuyor diyorlar neymiş efendim müzikden rahatsız oluyoruz
ee bende sabah akşam sizin yüzünüzden uyanıyorum akşama kadar bed dua nı dinliyorum müziğini dinliyorum ben şurda 2 dk sesi açınca kapıma afa dersinde b*k gibi yapışmasını biliyorsunuz dedim kapattım sonra sesi bilerek kökledim yermisin yemez misin 2 tane hoparlör patladı sonra :D

Rammstein

80+ Silver
Buradan o dayının eeee kurban bayramını kutlarım. Felçli misin de her saat uyuyorsun?

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Silindi.

Son düzenleme:

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dayını si.. Eee pardon.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
arkadaşlar evimin çaprazında bir komşu var adı melahat hep biz top oynarken dayı uyuyor diyor geçen gün çıktı yine karışacaktı dayı uyuo dedi (bu arada bu dayı uyuyor yalanını ben 5 yaşındaykeende söylüyordu)
geçen gün kavga ettik bi ara polis geldi dediki 11 den sonra bu çocukların izni var ama laftan alnlamıyor bende 11 den sonra iznim var dedim öyle kavga ettik benle başa çıkamayacağını anladı içeri girdi az önce sokakta maç yapıyoduk benim karnım ağrıdı girdim ondan sonra abim ve arkadaşlarıma karışmış bende camdan bağırarak dedim bize ne lan dayı uyuyorsa başlarım dayına dedim çok sinir oluyorum annem her zaman beni savunur ve annemden korktuğu için annem evdeyken bişey demez haftasonları bişey yapamıyor ama annem hafta içi saat 15:30 ile 18:30 arasında işe gidiyor ve o saatlerde bize karışıyor sizce napayım?
Hasta bir dayi varsa anlayişla karşila ama yoksa ipleme

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hasta bir dayi varsa anlayişla karşila ama yoksa ipleme
dayı bi ara fenalaştı hasta ama dayıyı ilgilendiren bişey yok dayının hasta olması benim haklarımı savunmayacağım anlamına gelmez

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
dayı bi ara fenalaştı hasta ama dayıyı ilgilendiren bişey yok dayının hasta olması benim haklarımı savunmayacağım anlamına gelmez
Aaa olur mu öyle şey eskiden hasta ve yaşli insanlarin olduğu sokağa renkli bir bayrak koyalarmiş oradan geçen eskiciler vs bağirmaz sessiz geçermiş anlayişlı olmak lazim herkes hasta olabilir.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Aaa olur mu öyle şey eskiden hasta ve yaşli insanlarin olduğu sokağa renkli bir bayrak koyalarmiş oradan geçen eskiciler vs bağirmaz sessiz geçermiş anlayişlı olmak lazim herkes hasta olabilir.
okay boomer

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
arkadaşlar evimin çaprazında bir komşu var adı melahat hep biz top oynarken dayı uyuyor diyor geçen gün çıktı yine karışacaktı dayı uyuo dedi (bu arada bu dayı uyuyor yalanını ben 5 yaşındaykeende söylüyordu)
geçen gün kavga ettik bi ara polis geldi dediki 11 den sonra bu çocukların izni var ama laftan alnlamıyor bende 11 den sonra iznim var dedim öyle kavga ettik benle başa çıkamayacağını anladı içeri girdi az önce sokakta maç yapıyoduk benim karnım ağrıdı girdim ondan sonra abim ve arkadaşlarıma karışmış bende camdan bağırarak dedim bize ne lan dayı uyuyorsa başlarım dayına dedim çok sinir oluyorum annem her zaman beni savunur ve annemden korktuğu için annem evdeyken bişey demez haftasonları bişey yapamıyor ama annem hafta içi saat 15:30 ile 18:30 arasında işe gidiyor ve o saatlerde bize karışıyor sizce napayım?
neden umrundaki siz oyununuza devam edin istediğini diyebilir bro takma devam et oyununa

Top Bottom