Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
yok mu mahalleyi toplayıp evi basıp da adamı korkutak
sansürde ne yazıyor?böyle insanlara yapılacak tek bir şey var
Ana a*rat dümdüz girmek
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte bu son toxic komşu bükücü
işler legal hacamına bayramda kaç kere boncuklu tabancayla sıktım
hangi map olum buCYKA BLYAT diye bağırıp eve molotof dolu kutuyu yakıp at ve patladıktan sonra içeriyi Negev ile tara.
işler legal ha
Orası Türkiye ise direk nuke diyip geçelim.hangi map olum bu
Karşısına arkadaşlarınla geçip sorun kibarca teyze neden bizim oyun oynamamiza karşısın diye Dayı uyuyor derse eve zorla girip adamı bulun uyuyorsa uyandırın uyumuyorsa hani uyuyordu deyin hala devam ederse evlerini peçete ile kaplayinyaw PUBG de bi maça girip 100 kişi topladım evlerinin üstüne drop bile attırtım ama faydası yok
Peçete ne alaka xdKarşısına arkadaşlarınla geçip sorun kibarca teyze neden bizim oyun oynamamiza karşısın diye Dayı uyuyor derse eve zorla girip adamı bulun uyuyorsa uyandırın uyumuyorsa hani uyuyordu deyin hala devam ederse evlerini peçete ile kaplayin
sana mükemmel tavsiye tek söylemen gereken şu "KES ULAN" de ve oyununa devam et her söylediğinde bunu söyle her söylediğinde dahada bağırarak söyle max 3 gün veriyorumarkadaşlar evimin çaprazında bir komşu var adı melahat hep biz top oynarken dayı uyuyor diyor geçen gün çıktı yine karışacaktı dayı uyuo dedi (bu arada bu dayı uyuyor yalanını ben 5 yaşındaykeende söylüyordu)
geçen gün kavga ettik bi ara polis geldi dediki 11 den sonra bu çocukların izni var ama laftan alnlamıyor bende 11 den sonra iznim var dedim öyle kavga ettik benle başa çıkamayacağını anladı içeri girdi az önce sokakta maç yapıyoduk benim karnım ağrıdı girdim ondan sonra abim ve arkadaşlarıma karışmış bende camdan bağırarak dedim bize ne lan dayı uyuyorsa başlarım dayına dedim çok sinir oluyorum annem her zaman beni savunur ve annemden korktuğu için annem evdeyken bişey demez haftasonları bişey yapamıyor ama annem hafta içi saat 15:30 ile 18:30 arasında işe gidiyor ve o saatlerde bize karışıyor sizce napayım?
kibirt izi kalırEv yanacağı için parmak izi kalmaz.