Dostum şimdi diyeceğim tamamen bilimsel dalga geçmeden önce iki üç gün dene.
Nornal kalktığın saatten 20 25 dk erken kalkıp günün ilk orta akım idrarını pamuğa batırıyorsun. Sivilcelere sürüp 10 15 dk bekletiyorsun. Sonra güzelce bir duş.
Fizik sorusundan çok geometri aslında. Küçük üçgenle yamuğun alanının oranını soruyor. 1/5 olması lazım. 7 8 yıldır soru çözmedim yanlış düşünmüş olabilirim
50k nufuslu bir ilçede pandemi hastanesinde acil servis hekimi olarak görev yapmaktayım. Ağustosta 1000 bandında vaka açıklanırken günde 12 13 vaka veriyorduk. Şu an 15 16 vaka veriyoruz günde. Günlük açıklanan vaka sayısı çok doğru değil
Kesinlikle olayın çoğu moral. Başkalarıyla değil kendinle yarışmalısın. Falanca söyle yapmış filanca matematiği bitirmiş bunları görmezden gelmelisin. Özellikle ailen şunun oğlu kızı günde şu kadar saat çalışıyor sen yatıyorsun gibi şeyler söylerse hiç takılma. Kendini bil yeterli
Dostum öncelikle kolay gelsin. Ilk tavsiyem liseye gir sonrası kolay olur diyenlere inanma. Ben Erbakır Fen Lisesinde okudum. Pamukkale Tıp mezunuyum. 27 yaşıma geldim hala TUS a çalışıyorum. Sürekli daha iyilerin olduğu sınavlara gireceksin. Hobilerinden vaz geçme. Vakit ayırmaya çalış. Ben...