Arama sonuçları: *

1. Ogün Ulaş Dedeler

Köpeklere Verilmemesi Gereken Gıdalar

Küçük ve orta ırk köpeklere tavuk ve kümes hayvanı kemiği bağırsak yırtılmalarına neden olabilir diye verilmemesi gerekir.
  2. Ogün Ulaş Dedeler

Sivilcelere ne iyi gelir?

İdrar sterildir korkma bir şey olmaz. A vitamini takviyesi de alabilirsin.
  3. Ogün Ulaş Dedeler

Sivilcelere ne iyi gelir?

Dostum şimdi diyeceğim tamamen bilimsel dalga geçmeden önce iki üç gün dene. Nornal kalktığın saatten 20 25 dk erken kalkıp günün ilk orta akım idrarını pamuğa batırıyorsun. Sivilcelere sürüp 10 15 dk bekletiyorsun. Sonra güzelce bir duş.
  4. Ogün Ulaş Dedeler

Fiziği iyi olan baksın !!!

Fizik sorusundan çok geometri aslında. Küçük üçgenle yamuğun alanının oranını soruyor. 1/5 olması lazım. 7 8 yıldır soru çözmedim yanlış düşünmüş olabilirim
  5. Ogün Ulaş Dedeler

Hangi köpeği almalıyım

Çok korumacı değildir ama çok eğlenceli ve sadık bir köpektir. Bulunduğun yer çok sıcak olmuyorsa samoyed düşünebilirsin
  6. Ogün Ulaş Dedeler

Günlük Koronavirüs Tablosu Hakkında

50k nufuslu bir ilçede pandemi hastanesinde acil servis hekimi olarak görev yapmaktayım. Ağustosta 1000 bandında vaka açıklanırken günde 12 13 vaka veriyorduk. Şu an 15 16 vaka veriyoruz günde. Günlük açıklanan vaka sayısı çok doğru değil
  7. Ogün Ulaş Dedeler

idm şifre istiyor?

indirmeyi yeniden yapmak lazım. vpn kullanıyorsan kapatmalısın
  8. Ogün Ulaş Dedeler

idm şifre istiyor?

Üyelik gerektiren sitelerden indirme yaptığın zaman indirme yarıda kaldığı veya pcyi açıp kapatınca istiyor diye biliyorum
  9. Ogün Ulaş Dedeler

Sorunun cevabı ne sizce?

Abc üçgenine BF den parelel çek. Oluşan küçük üçgenle CEF üçgeni benzer üçgen oluyor. Oran ortantı yapınca da aslında eş üçgen çıkıyor . Cevap 4
  10. Ogün Ulaş Dedeler

LGS giricem bu sene tavsiye verebilirmisiniz

Kesinlikle olayın çoğu moral. Başkalarıyla değil kendinle yarışmalısın. Falanca söyle yapmış filanca matematiği bitirmiş bunları görmezden gelmelisin. Özellikle ailen şunun oğlu kızı günde şu kadar saat çalışıyor sen yatıyorsun gibi şeyler söylerse hiç takılma. Kendini bil yeterli
  11. Ogün Ulaş Dedeler

LGS giricem bu sene tavsiye verebilirmisiniz

Dostum öncelikle kolay gelsin. Ilk tavsiyem liseye gir sonrası kolay olur diyenlere inanma. Ben Erbakır Fen Lisesinde okudum. Pamukkale Tıp mezunuyum. 27 yaşıma geldim hala TUS a çalışıyorum. Sürekli daha iyilerin olduğu sınavlara gireceksin. Hobilerinden vaz geçme. Vakit ayırmaya çalış. Ben...
Top Bottom