Neler Yeni

LGS giricem bu sene tavsiye verebilirmisiniz

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
internet-ps kafe alışkanlığın varsa kesinlikle bırak nedenini sorma evden oynayabilirsin ama
ders saatlerinde telefonunu kapat çünkü çok dikkat bozuyor
kendine bir düzen yap ve bırakma
arkadaşlarına zaman ayır
ve sevmesen de okuma alışkanlıpı edin

bunlar benim tecrübelerim 0.02 yüzdelikle istediğim fen lisesindekinin altındaki fen lisesine giden biri olarak söylüyorum :D
bu senemi girdin

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
daha dün 8. sınıf zor derdim bugün 9. sınıf kitaplarını aldık
töbeler olsun o fizik biyoloji coğrafya tarih nedir ya o nasıl bir konu yoğunluğu tüm dünya tarihini anlattmışlar sanki
dünyada başka anlatcak bişey kalmadı o ney la
yeni nesil sorudan kurtuldum en azından
Gozun korkmasin la hepsi kolay normal bir calisma ile yaparsin .
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar merhaba LGS gircem bu sene tavsiyeler verirmisiniz hedefim fen lisesi günde kaç saat çalışmalıyım vb
Ben Fen lisesinden mezunum. Yapman gereken bilgisayar telefona bulasmayip Sinifta duzgunce dinleyip yeteri kadar soru cozmen lazim. cok zor bir sey degil baslarda sıkıcı gelebilir fakat alistiktan sonra soru cozmeyince garip hissedeceksin. Ders calismak cok zevkli bir sey bence.

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Ben şuan şunu fark ediyorum eğer kuurs ve okulun ödevlerini eksiksiz yapsaydım daha bir liseye gidebilridim

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
daha dün 8. sınıf zor derdim bugün 9. sınıf kitaplarını aldık
töbeler olsun o fizik biyoloji coğrafya tarih nedir ya o nasıl bir konu yoğunluğu tüm dünya tarihini anlattmışlar sanki
dünyada başka anlatcak bişey kalmadı o ney la
yeni nesil sorudan kurtuldum en azından
Ben 10. sınıfa gidiyorum. geçen sene bana oldu aynısı. Hele ki biyoloji çok zor ya.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Dostum öncelikle kolay gelsin. Ilk tavsiyem liseye gir sonrası kolay olur diyenlere inanma. Ben Erbakır Fen Lisesinde okudum. Pamukkale Tıp mezunuyum. 27 yaşıma geldim hala TUS a çalışıyorum. Sürekli daha iyilerin olduğu sınavlara gireceksin. Hobilerinden vaz geçme. Vakit ayırmaya çalış. Ben kendi yaptıklarımı anlatayım. Kendine uygun olanları diğer tavsiyeleri alıp kendi sistemini oturtmalısın. Öncelikle matematikten fire vermemen lazım çünkü toplumumuzda yapılma oranı en düşük ders. Ben bizim zamanımızda grup dershanesi denilen tarzda dersaneye gidiyordum. Dersler 4 6 kişilik sınıflarda yapılıyordu. 4 5 tane arkadaşım vardı. Onlarla saat 22.00 e kadar her gün dersanede kalıyorduk. Matematik kimya fizik biyoloji den yaklaşık 60 65 tane kitap bitirdim. Yapamadığım soruları soru saati olurdu hoca 2 3 dk konuyu hatırlatır ve çözerdi. Geç saatlere kadar kalırdık ama ders arası İnternet kafeye sinemaya müzik stüdyosuna falan da giderdik. Kendine seni geriye çekmeyecek en az 2 yoldaş bul. Bir tane olursa yalnız bırakmayayım diyerek çok boşlarsın. Soru çözün tartışın. Hocalara sorun. Çok farklı kaynaklardan deneme yap belli bir düzeye geldikten sonra. Haftada 2 3 deneme yapmalısın. Zihnini biyolojik durumunu sınav kaç dakikaysa ona ayarlamanda yardımcı olur. Bazı arkadaşlar çok iyi çalışıyor. Ama çalışmaları ortalama 60dk ve tek ders odaklı oluyor. Deneme az yapıyorlar. Sınav esnasında 120dk ve farklı dersler olunca sıkıntı yaşıyorlar. Herkesin stili farklıdır kimisi gececi kimisi kahveci. Ben müzik dinleyerek çalışırdım. Kendini iyi tanıyıp yola başlamalısın

Top Bottom