şahin doğan
80+ Platinum
en kolayı iştetarih coğrafya falan nasıl olcak hocam onlar ful ezber
en kolayı iştetarih coğrafya falan nasıl olcak hocam onlar ful ezber
Tarihte yazarak çalışmanı tavsiye ederim,Coğrafya’da ilk konular basit 2.dönem konuları zorlaşıyor sadece biraz.tarih coğrafya falan nasıl olcak hocam onlar ful ezber
sne ne zaman girdininternet-ps kafe alışkanlığın varsa kesinlikle bırak nedenini sorma evden oynayabilirsin ama
ders saatlerinde telefonunu kapat çünkü çok dikkat bozuyor
kendine bir düzen yap ve bırakma
arkadaşlarına zaman ayır
ve sevmesen de okuma alışkanlıpı edin
bunlar benim tecrübelerim 0.02 yüzdelikle istediğim fen lisesindekinin altındaki fen lisesine giden biri olarak söylüyorum
ilk lgssne ne zaman girdin
Eğer merakın varsa Fizik mükemmel gelecektir sana ben çok seviyordum o yüzden 90 altı notum yoktu her dersi sevmeye çalışTarihte yazarak çalışmanı tavsiye ederim,Coğrafya’da ilk konular basit 2.dönem konuları zorlaşıyor sadece biraz.
sen 2004 musunilk lgs
evet?sen 2004 musun
bro bize vermediler de zahmet olmazsa özelden ders konu başlıklarını atar mısın?daha dün 8. sınıf zor derdim bugün 9. sınıf kitaplarını aldık
töbeler olsun o fizik biyoloji coğrafya tarih nedir ya o nasıl bir konu yoğunluğu tüm dünya tarihini anlattmışlar sanki
dünyada başka anlatcak bişey kalmadı o ney la
yeni nesil sorudan kurtuldum en azından
helal olsun sana ilk lgs ye girip 02 yuzdelik dilim cok iyievet?
Knk sana verebileceğim tek tavsiye arkadaş edinme gerekirse asosyal damgası ye ama Arkadaş edinme ben arkadaş ortamı yüzünde hiç ders çalışmadım şuan meslek lisesindeyim çok pisanim o yüzden sadece çalışmama bakarkadaşlar merhaba LGS gircem bu sene tavsiyeler verirmisiniz hedefim fen lisesi günde kaç saat çalışmalıyım vb
9. sınıf kitaplarını okuldan alabiliyorsunbro bize vermediler de zahmet olmazsa özelden ders konu başlıklarını atar mısın?