Arama sonuçları: *

1. O

YURTDIŞI ARAÇ GETİRME

2 senede bir gidicek ama ben kullanamayacakmışım polis bi abiyle konuştum öyle söyledi kullanacak kişinin ( aile fertlerinden) yurtdışı ikameti olması gerekliymiş 1727378610 Evet benfe aldıktan sonra ögrendim yapacak bir şey yok
  2. O

YURTDIŞI ARAÇ GETİRME

Merhaba, Sorum şu babamın yurtdışında oturumu var ikinci el araç aldık türkiyeye getirmek istiyorum şartlarında 2 sene kalabiliyormuş. Aracı bana bırakabilir mi bırakabilirse bu nasıl olur bırakamassa nedeni nedir? Gerçekten bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim
  3. O

Yurtdışından gelen araç ile ilgili destek

Araç türkiyeye geldiginde 2 yıl kalma şansı var bana bırakıcak 2 yılda bir almanyaya gidicek 6 ay kalıcak durum bu ama araştırma yağtım biraz ondan başkası kullanamaz diyor onu anlayamadım 1712700336 2 yıl kalmasına 100 hadi bilemedik 2 yıla 200 euro cıkartsın hiçbirşey degil bu 🤣
  4. O

Ukala bir durum yok googlede yazanları bana söyleyecekseniz buraya konu açmam mantıksız olurdu bu işi bilen yaşayan kısacası tecrübe etmiş birine denk gelmek için yazdım googleden alığ bana yazın diye değil
  5. O

Konuyu nasıl kapatabilirim ?
  6. O

Kaynağını soruyorum googleden araştırıp yazmadığınızdan emin olmak için :)
  7. O

Anladım teşekkürler 1712696416 bir şey daha sormak istiyorum bilgilerinizin kaynağı nereden ?
  8. O

Araç bırakmasına bırakabilir biliyorum ama neden kullanamıyorum onu anlamadım
  9. O

Merhabalar, babam yurtdışından araç aldı son 1 yılda 6 aydan fazla durdu yurtdışında türkiyeye getirip aracı bana bırakabiliyormu biraz araştırma yaptım benimde yurtdışı ikametgahım olmalıymış bu doğrumu vekaletname ile bana bırakabilirmi 1 veya 2 yılda bir girdi çıktı yapıcaz zaten bilgisiz...
Top Bottom